Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce avere debutează aleșii în CJ Constanța Penelistul Marian Crușoveanu preferă terenurile și imobilele (document)

ro

20 Jul, 2016 00:00 3248 Marime text

 
Scrutinul din 5 iunie a adus modificări în structura Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), unii dintre aleși fiind deja familiarizați cu activitatea din administrația județeană. Deşi a trecut ceva timp de la constituirea CJC (22 iunie anul curent), nici la această dată pe site-ul instituţiei nu au fost postate declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese ale tututor aleşilor. Printre excepţii se regăsește și consilierului județean PNL Marian Crușoveanu.
 
Aflat la al doilea mandat de consilier județean din partea PNL, Marian Crușoveanu „debutează” în noua „legislatură” cu o avere de invidiat. Avuția sa se concretizează în: patru terenuri intravilane în Constanța și Eforie, trei terenuri aflate în circuitul civil situate în Costinești, Tuzla și Delta Dunării, trei case de locuit – două în municipiul Constanța și una în Eforie, două apartamente în Mamaia Nord și mijloace de transport Dumper Belaz. „Lada de zestre” a consilierului județean PNL mai cuprinde bijuterii și pietre prețioase estimate la 20.000-30.000 (n.r. în declarația de avere nu este menționată moneda), statuete din bronz în vaoare de 4.000 (n.r. în declarația de avere nu este menționată moneda) și ceasuri  evaluate la 25.000 (n.r. în declarația de avere nu este menționată moneda).

Financiar… o duce foarte bine

Conform documentului, în iunie 2015, Marian Crușoveanu a vândut o casă și un teren pentru care a încasat 198.706,5 (nu se știe dacă lei, euro, dolari sau altă monedă), iar în acest an a vândut firmei SC Mega Prisma SRL un teren agricol pentru care a încasat 31.500 (n.r. în declarația de avere nu este menționată moneda).

În ceea ce privește activele financiare, consilierul județean PNL are trei depozite bancare – două în moneda națională, însumând 503.941,95 lei și unul cu 8.314,31 euro.
De asemenea, Marian Crușoveanu a împrumutat cu 180.000 de euro o persoană fizică, iar veniturile realizate în anul fiscal precedent de întreaga familie s-au ridicat la 221.143 lei.
Dacă declarația de avere a lui Marian Crușoveanu cuprinde date „interesante”, în declarația de interese „bate vântul”. Unicul aspect cu care se poate lăuda acesta vizează activitatea politică derulată ca membru al Biroului Permanent Județean al PNL Constanța sau membru al Consiliului Județean Executiv al PNL Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii