Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul general Rombus Transport, parte a grupului Eurolines, s-a stins din viață

ro

04 Sep, 2021 16:16 6525 Marime text
  • Anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări pe pagina de socializare a lui Dragoș Anastasiu, care deține Eurolines România.
Cristian Băciucu, director general Rombus Transport, parte a grupului Eurolines, a murit.

Anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări pe pagina de socializare a lui Dragoș Anastasiu, care deține Eurolines România.

Iată postarea integrală a lui Dragoș Anastasiu: 

Prietene si partenere, Cristian Baciucu ! Ai ales azi sa pleci la ingeri si sa ne zambesti cald si vesel, ca intotdeaua, de acolo de sus. Fara curajul venit de la tine, nu m- as fi intors in Romania acum 26 de ani si Eurolines Romania n- ar fi existat.

Am ras si plans impreuna, am muncit si ne-am distrat de minune, am calatorit in zeci de tari, am schiat pe sute de partii, am fost seriosi si veseli. Am fost si vom ramane frati. Vei fi mereu in sufletul meu. Drum bun, Cristi !

Despre Grupul Eurolines România

Grupul Eurolines România a fost fondat de Dragoș Anastasiu în 1995 si astăzi este alcătuit din 20 societăţi. Are peste 650 de angajaţi şi deţine cea mai mare reţea de distribuţie a produselor turistice din ţară, 4 agenţii francizate în Germania, o flotă de 15 autocare şi aproximativ 800 de autoturisme.

Din 2011, reţeaua de agenţii a Grupului a funcționat în regim de franciză sub brandul TUI TravelCenter, iar din 2017 Grupul Eurolines a început dezvoltarea unui al doilea brand de agenții de turism, TravelBrands. În 2015, Grupul Eurolines a preluat complexul Green Village din Sfântu Gheorghe, Delta Dunării, marcând astfel debutul într-o nouă arie a turismului, cea a hotelăriei.

Cine a fost Cristian Băciucu, director general Rombus Transport, parte a grupului Eurolines

Cristian Băciucu, director general Rombus Transport, parte a grupului Eurolines s-a născut în anul 1961 la Ploiești. 

Potrivit Confidas.ro.,  deținea o cifră de afaceri de 4.240.907 lei și era administrator al Rombus Transport SRL, firmă înființată în anul 1999, la București, cu un număr de 16 angajați. 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii