Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vintage Pub, un local cu multe obiecte şi decoruri vechi (galerie foto)

ro

29 Jan, 2016 00:00 5142 Marime text
Redeschis de curând, Vintage Pub, situat pe bulevardul Tomis numărul 120, este un local frumos amenajat, curat şi aerisit. Te poţi aşeza la masă atât la parter, cât şi la nivelul superior. Localul a fost gol în timpul petrecut de mine acolo, semn că la Vintage Pub oamenii vin doar să se distreze (sau nu). Este bine decorat, cu un concept unitar, cu multe obiecte vechi, masive. Toate culorile sunt închise, sigur, în acord cu tema pe care o propun, însă asta face localul mai întunecos decât e cazul. Pereţii au fost transformaţi în guest-book, ceea ce mă face să mă întreb dacă se citeşte oare într-un pub…
 
Ospătarii, fericiţi să vadă că au clienţi, au stat de vorbă cu noi ca şi cum ne-am fi cunoscut de o viaţă. Astfel, am aflat că Vintage Pub s-a redeschis de aproximativ două luni, că au bucătărie, dar nu şi bucătar, în curând urmând a se rezolva şi această problemă. Prin urmare, în meniu, momentan, veţi găsi doar băuturi de toate felurile. De la sucuri (6 - 7 lei), cafea (7 - 12 lei), bere (8 - 13 lei) până la cocktailuri non-alcoolice (11 - 13 lei), cocktailuri alcoolice (15 - 25 de lei) sau shot-uri (10 - 11 lei).
 
În ceea ce priveşte planurile de evacuare în caz de incendiu, nu am văzut nimic de acest gen afişat. Nu m-au întrebat dacă achit sau nu cu cardul. Odată cu nota mi-au adus şi bonul fiscal.

Ce spune Registrul Comerţului

Vintage Pub funcţionează pe societatea Mirpet Trading SRL, înfiinţată în anul 2003, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 28 ianuarie 2015, asociat unic şi administrator în firmă este Vasile Titire. Acesta mai apare şi în C & C Company SRL (radiată), Griffon SRL (radiată) şi XT Company SRL (radiată).
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2014, Mirpet Trading SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 141.131 de lei, un profit net de 10.117 lei şi doi salariaţi. La finele anului 2013, firma înregistrase o cifră de afaceri de 23.968 de lei, un profit net de 14.809 lei şi niciun salariat.

Informaţii utile 

Facebook: www.facebook.com/VintagePubConstanta/
Telefon: 0747 050 550
Locuri de parcare: Da
Wi-Fi: Da.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii