Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tomis Pub and Bistro pe-afară pare o bodegă, dar mâncarea este delicioasă (galerie foto)

ro

27 Nov, 2013 00:00 6054 Marime text
De afară, Tomis Pub and Bistro pare mai mult o bodegă. Inclusiv interiorul aduce, cumva, a bar de cartier, dar mâncarea este delicioasă.
 
Tomis Pub and Bistro este situat pe bulevardul Tomis, nr. 18 în zona piaţa Ovidiu. Aparent, din pricina lucrărilor de amenajare aţi crede că nu mai „mişcă” nimic în zonă, dar în acest pub trei sferturi din mese erau ocupate.
Ba chiar am dat peste o aniversare, ceea ce înseamnă că am avut mai puţină intimitate decât voiam, dar a animat destul de mult localul.
Mi-a plăcut aranjamentul sticlelor de vin şi al cărţilor, întrucât combinaţia are un impact considerabil în ochii celor ce privesc.

A fost cam ciudăţel că am fost întrebaţi dacă vrem meniul, altfel ospătara se aştepta să comandăm din secunda în care am intrat pe uşă.
Şi, că tot am ajuns la meniu, preţurile sunt chiar bune, mai ales în condiţiile în care funcţionează restaurantul în acest moment.
 Spre exemplu, pieptul de pui este 11 lei, porţia de cartofi prăjiţi 8 lei. O apă este 5 lei, un suc tot atât, o bere la draught este 3 sau 4 lei.
De asemenea, au happy hour între 09.00 şi 17.00 când un espresso şi un suc costă 5 lei, iar un meniu 15 lei.
Servirea a fost de nota 7 spre 8.
Trăgând linie, apreciez preţurile nu foarte mari, apreciez şi gustul bun al preparatelor şi servirea care nu m-a deranjat aproape deloc. În final, acord nota 8 şi aşteptăm curioşi să vedem cum va arăta şi evolua pub-ul după ce se vor termina lucrările.
 
Conform Registrului Comerţului, Tomis Pub and Bistro funcţionează Intreprinderea Familială Nicola Ioana unde asociaţi sunt Ioana Nicola, Emilian Nicola şi Mariana Roncea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii