Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mike's Bar & Grill, amendat de OPC, un restaurant cu loc de multe îmbunătăţiri (galerie foto)

ro

20 Aug, 2015 00:00 5346 Marime text
Situat pe faleza din Mamaia, restaurantul Mike's Bar & Grill este unul dintre locurile unde berea şi atmosfera se completează perfect. Intrarea este primitoare, două statuete fiind plasate în faţă. Interiorul restaurantului este dominat de bucătărie şi de bucătarii care muncesc la preparatele comandate de clienţi. Grătarul tronează pe partea dreaptă, de unde iese fum ca de 1 Mai. Cei care preferă muzica în defavoarea conversaţiei nu au ce căuta aici, întrucât boxele scârţâie la propriu din difuzoarele fără sunet, iar când este aleasă o melodie, aceea ţiuie extrem de enervant.
 
Scaunele sunt comode, şi aşa ar trebui să fie, pentru că aştepţi mult să îţi fie adus un meniu pe care, în cele din urmă, îl iei singur, aşa cum am făcut eu. Specific restaurantului este grătarul de toate felurile, dar sunt disponibile şi alte preparate, la preţuri convenabile. Găsesc în meniu ciorbe (9 - 13 lei), salate (25 - 30 de lei), peşte şi fructe de mare (21 - 100 de lei), preparate la grătar (3 - 95 de lei), paste (23 - 27 de lei) şi pizza (16 - 30 de lei). Pe un desert poţi plăti între 8 şi 14 lei, o cafea costă 6 lei, o bere, 7 lei, iar un suc la 500 de ml are preţul de 8 lei.
 
Comand piept de pui la grătar (15 lei) cu cartofi prăjiţi şi un suc. Extrem de enervant faptul că tacâmurile au ajuns la masă după vreo 5 minute, înainte să fie servită băutura. După mine, să iei un suc din frigider şi să îl aduci nu îţi ia mai mult de 2-3 minute, mai ales că localul e micuţ, deci nu e drum lung până la bar. După vreo zece minute, a ajuns şi sucul, iar după alte 20 de minute, a fost servită mâncarea. Pieptul a fost foarte bun, bine făcut şi perfect condimentat, pe gustul meu. În schimb, cartofii m-au dezamăgit: mici, arşi şi reci.
 
Mike's Bar & Grill are ceva pur românesc. E unul dintre acele locuri unde nu ţi-ai dori să ajungi, însă după ce îl părăseşti, ţii neapărat să povesteşti cuiva că ai fost acolo. De reţinut că, în cazul în care nevoile fiziologice vă presează, încercaţi să vă abţineţi până la prima toaletă în care aveţi încredere.
 
Pe 24 iunie, Marius Alexandru Dunca, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, şi Lucian Lungoci, comisar superior în cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, au inspectat trei unităţi de alimentaţie publică din Mamaia, printre care şi restaurantul Mike's Bar & Grill. Atunci, comisarii au găsit produse din carne (mici şi cârnaţi) expirate pe 13 iunie, 18 iunie şi 20 iunie şi au amendat operatorul economic cu o amendă consistentă.

Ce spune Registrul Comerţului

Mike's Bar & Grill funcţionează pe SC Cinetic Zone SRL. Înregistrată în anul 2012, firma are sediul social în Valu lui Traian. Potrivit Registrului Comerţului, consultat pe data de 19 august 2015, firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţi în Cinetic Zone SRL sunt: Aura Butnaru, născută pe 11.06.1977, în Borşa, judeţul Maramureş, şi Mihai Butnaru, născut pe 27.07.1974, în Constanţa. Ambilor asociaţi le revin câte zece parţi sociale (câte 50% din capitalul social). Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de „restaurante“. Numele lui Mihai Butnaru a mai apărut în societăţile Media Marketing SRL şi MK Car Parts SRL, ambele cu activitate temporar întreruptă, şi MK Car Parts SRL - radiată.
 
Potrivit vrajitorul.eu, Cinetic Zone SRL a declarat, atât la finele anului 2012, cât şi la sfârşitul anului 2013, o cifră de afaceri zero, un profit zero şi zero salariaţi.

Informaţii utile

Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii