Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandarin Cafe, un bar destinat studenților (galerie foto)

ro

08 Jan, 2014 07:06 4761 Marime text
Situat pe bulevardul Mamaia, lângă sediul vechi al Universității Ovidius Constanța, Mandarin Café este un bar destinat în primul rând studenților. Amenajat într-un mod ceva mai original, localul este aranjat într-o casă, iar aste se vede în primul rând după compartimentarea camerelor. În timpul verii cafeneaua are terasă în curtea localului, dar și pe acoperișul acestuia.
Culorile în care este decorat sunt calde, dar și cu nuanțe de maro și gri. Oricum, nu sunt obositoare ochiului și chiar te fac să te simți mai relaxat.
Ca și spațiu, cafeneaua este destul de mare, iar mesele sunt multe. Este cu siguranță un loc destinat grupurilor și nu numai.
Băile sunt amenajate separat, cea pentru fete este cam ciudat de găsit, dar chiar era curată și frumos aranjată.
Mi-au plăcut, de asemenea, și tablourile care, chiar dacă nu se „asortează” cu celelalte obiecte de decor, sunt originale și foarte interesante.
Așa cum am spus, cafeneaua este destinată în primul rând studenților, iar asta se vede și din prețurile mici pe care le practică.
Cafeaua este 5 lei, apa și sucurile tot atât, cea mai ieftină bere este de 500 ml și costă 6 lei, iar în timpul „orelor vesele” pentru un cappuccino și un suc plătești 7 lei.
De asemenea, servesc și sandwich-uri sau supe-crème care costă între 8 și 10 lei.
Servirea mi-a plăcut, chiar foarte mult și de aceea, îl recomand cu cea mai mare plăcere.
 
Informații Utile:
Adresa: Bd. Mamaia nr. 130
Facebook: https://www.facebook.com/MandarinCafeBar
Wi-fi: Da
Contact: 0755 572 351
 
Conform Registrului Comerțului, Mandarin Café funcționează pe societatea SC Imperia Grup SRL și este administrată de Tiberiu Costică, care mai este acționar în societatea Cosvan SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii