Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Local inedit deschis recent în Constanţa - ciocolaterie şi cafenea Leonidas, raiul pralinelor (galerie foto)

ro

25 Jan, 2016 00:00 9966 Marime text


Leonidas s-a deschis de curând în Constanţa şi este situat pe strada Ecaterina Varga numărul 56, lângă farmacia Miga. Şi pentru că iubesc ciocolata, am decis să merg acolo şi să mă înfrupt din aceste specialităţi belgiene. Mai mult decât atât, când am văzut că au şi cafenea, mi-am dat seama că acesta este „pachetul“ perfect pentru mine.
 
Consider că ciocolata este viaţă şi viaţa este tristă fără puţină ciocolată, cel puţin o dată la ceva timp, măcar când nimic altceva nu funcţionează. Şi doamnelor, nicio cură de slăbire nu eşuează după două praline.
 
Cum intri în local, zeci de praline te aşteaptă să te facă fericit… cu cremă de unt, cu alune, cu fructe uscate, cu alcool sau fără, amărui sau dulci, cu marţipan sau fără zahăr.


 
O cutie de praline de 250 g costă 44 de lei, o cutie de 375 g are preţul de 66 de lei, o cutie de 500 g - 88 de lei, pe o cutie de 750 g poţi da 132 de lei, iar pe o cutie de 1 kg plăteşti 176 de lei. De asemenea, sunt mult mai multe modalităţi de ambalare tip cadou, de la cutii standard până la cele ediţie limitată. Ştiu, urmează să spuneţi: or fi bune, dar costă cam mult. Într-adevăr, preţurile sunt ridicate, însă, după ce veţi gusta măcar o pralină de aici, nu veţi avea regrete în privinţa banilor cheltuiţi. Când o prietenă este deprimată sau împlineşte 30 de ani, decât să daţi banii pe o bluză sau pe nişte blugi, nu mai bine îi faceţi cadou o cutie de ciocolată bună? Nimeni nu s-a supărat vreodată că a primit ciocolată, mai ales când vorbim despre cea de calitate.


 
Dacă doreşti, poţi savura ciocolata chiar în local, alături de o cafea (6 - 7 lei) sau de un suc (6 lei). Persoana care serveşte este ospitalieră, stă de vorbă cu clienţii, ba chiar le aduce praline de ciocolată din partea casei. Servirea se face doar cu mănuşi, semn că totul este luat în serios. Localul este foarte curat şi am văzut mulţi clienţi care au trecut pragul Leonidas. Se poate achita şi cu cardul.
 
Dacă n-aţi ajuns până acum aici, trebuie neapărat să vă faceţi drum şi să încercaţi una dintre pralinele disponibile pe rafturile ciocolateriei Leonidas.

Ce spune Registrul Comerţului

Leonidas funcţionează pe societatea Ciocolata Campionilor SRL-D, înfiinţată în anul 2015, cu sediul în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „restaurante“. Asociatul unic şi administratorul societăţii este Mariana Zoea Nistor, care nu mai figurează în nicio altă firmă.

Informaţii utile

Site: http://ciocolaterieconstanta.ro/
Facebook: www.facebook.com/leonidasconstanta
Telefon: 0722 230 708; 0241 582 122
E-mail: office@ciocolaterieconstanta.ro
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii