Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Fish Bistro, aştepţi mâncarea până îţi piere pofta! (galerie foto)

ro

06 Mar, 2014 00:00 3011 Marime text
Deschis de curând, noul restaurant din Piaţa Ovidiu este cu specific pescăresc. Situat la parterul blocului B, localul are posibilitatea de a amenaja o terasă generoasă, chiar în faţa restaurantului.
 

Deşi cu gândul să afişeze cât mai vizibil firma şi denumirea bistro-ului, autocolantele de pe geamuri nu fac decât să urâţească faţada localului.
Interiorul este foarte mic, iar mesele sunt atât de înghesuite încât chiar şi dacă stai în capătul celălalt al camerei tot este prea aproape.
 
Barul ocupă ceva spaţiu, iar cel mai ciudat poziţionată este baia – exact lângă bucătărie, de unde poţi auzi tot ce se vorbeşte.
 
Dacă tot am adus vorba despre grupurile sanitare, trebuie spus că spaţiul este atât de îngust încât te încearcă un sentiment de claustrofobie. Ca să vă faceţi o idee, dimensiunea chiuvetei ocupă trei sferturi din lăţimea camerei.
Trecând peste aceste mici amănunte, cel mai deranjant aspect a fost aşteptarea pentru preparatul comandat. Cred că am stat pe puţin 35 de minute pentru ceva ce ar trebui să fie gata în 15 minute.
 
De altfel, nici preţurile nu sunt indulgente şi nu „scuză” timpul îndelungat de aşteptare.
 
Deşi meniul nu este complet şi nici definitiv, amintesc preparatele pe care eu vi le-aş recomanda călduros: salată de rapane - 18 lei, caracatiţă marinată - 22 de lei, specialitatea bucătarului - 75 de lei, tagliatele cu fructe de mare - 28 de lei, creveţi black tiger - 38 de lei. Altfel, supele şi ciorbele costă între 12 şi 28 de lei, preparatele din peşte pe grătar sau în tigaie sunt între 13 şi 35 de lei. În schimb, la băuturi, preţurile sunt bune: un suc costă 6 lei, o apă sau un ceai costă 5 lei, iar o cafea este 7 lei.
 
Din câte am înţeles, în meniu urmează să fie adăugate şi preparate din carne de pui, mai multe salate şi deserturi.
 
Lăsând la o parte faptul că a ajuns şi aici tactica de a lua bani pentru feliile de pâine pe care le servesc, mi-au plăcut servirea şi atitudinea ospătarului.
 
Conform Registrului Comerţului, Fish Bistro funcţionează pe societatea SC Sea Fresh Fish SRL, cu sediul expirat, de care se ocupă Vasilica Băcăuanu şi Iulian Bondari. Vasilica Băcăuanu mai este implicată şi în societăţile:
Pangeea Tour SRL şi Esra Gihan Elis SRL.
 
Informaţii utile:
Adresa: Str. Piaţa Ovidiu nr. 13
Facebook: https://www.facebook.com/FishBistro.ro
Contact: 0725 390 695 sau fishbistro.ro@gmail.com
Locuri de parcare: Da
Wi-fi: Da
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii