Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Electrizantul Horia Brenciu se află la ceas aniversar

ro

27 Aug, 2015 00:00 2052 Marime text
Electrizantul Horia Brenciu, artistul care a încântat de mai multe ori vara aceasta publicul constănţean, îşi sărbătoreşte ziua de naştere astăzi. Celebrul artist împlineşte 43 de ani.
 
Originar din Braşov, Horia Brenciu a absolvit Colegiul Naţional "Andrei Şaguna", Academia de Teatru şi Film din Bucureşti şi Şcoala Populară de Artă din oraşul său. Prima apariţie televizată datează din anul 1993, când, la Costineşti, a participat la un concurs realizat de Televiziunea Română. După o colaborare cu postul public, a prezentat emisiuni la Antena 1, până în anul 2003.
 
A urmat o perioadă în care a intrat într-un con de umbră, însă, în 2002, Horia a format trupa HB Orchestra, proiectul său de suflet, cu care abordează genuri muzicale variate, precum pop, rock, jazz, latino, gospel sau country, interpretând atât creaţii proprii, cât şi cover-uri.
 
Anul trecut, Horia Brenciu a uimit publicul cu mutarea sa de la postul Pro TV la Antena 1, unde este jurat al emisiunii X-Factor, alături de Delia şi Ştefan Bănică Jr.
 
Sursa foto: Facebook.com (Horia Brenciu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii