Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate Sucul de afine îmbunătăţeşte memoria

ro

05 May, 2015 00:00 1400 Marime text
Sucul de afine este un remediu important pentru sănătatea organismului, deoarece are numeroase beneficii, printre care se numără eliminarea toxinelor din organism şi combaterea infecţiilor. Datorită vitaminei A, sucul de afine menţine sănătatea ochilor, îmbunătăţeşte vederea, măreşte acuitatea vizuală pe timp de noapte şi menţine vitalitatea pielii.
 
Printre alte beneficii se numără consolidarea oaselor, antrenarea activităţii creierului, îmbunătăţirea funcţionării glandelor endocrine şi stimularea imunităţii organismului. De asemenea, sucul de afine îmbunătăţeşte memoria, contribuie la echilibrarea hormonală, scade nivelul de colesterol şi reduce grăsimea abdominală prin distrugerea celulelor adipoase şi combaterea formării altor straturi noi de celule cu grăsimi.
 
Datorită aportului de fibre, acest suc oferă o senzaţie de saţietate fără a mânca foarte mult, asigură necesarul de vitamine, minerale şi antioxidanţi în corp. Pe de altă parte, sucul de afine creşte elasticitatea şi structura vaselor de sânge şi este un bun remediu împotriva retenţiei de apă şi a varicelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii