Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
21:12 20 11 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

lauraadamache.ro Piept de pui la cuptor cu naut si rosii

ro

24 Oct, 2017 09:18 434 Marime text
Astazi va propun o reteta deosebit de gustoasa si foarte simplu de facut, piept de pui la cuptor cu naut si rosii cherry. Nici nu-mi mai amintesc de cate ori am facut aceasta reteta, cu piept de pui sau curcan invelit in speck sau bacon si cu rosii cherry sau piccadilly, este o idee perfecta pentru masa de pranz sau cina. Noi mancam pieptul de pui la cuptor cu un sos de iaurt grecesc si o salata verde, dar la fel de bine se poate manca si simplu. Am apelat din nou la o delicioasa conserva de naut de la prietenii mei de la Sun Food, nu dau niciodata gres cu produsele lor. Va recomand cu drag aceasta reteta de pui la cuptor cu naut si rosii, o sa va placa sigur.

Piept de pui la cuptor cu naut si rosii- Ingrediente (4 persoane)

1 piept de pui fara piele (800 g)
1 conserva naut Sun Food
12 felii speck/bacon
14 rosii cherry
3 catei usturoi
5 linguri ulei de masline
1 lingurita rasa paprika dulce afumata
2 lingurite suc de lime
1 lingurita mica rasa sare
1/2 lingurita mica piper
1 lingura plina patrunjel tocat

Mod de preparare pe www.lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii