Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 17 - 23 iulie 2017

ro

17 Jul, 2017 17:44 2556 Marime text

Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
Accentul săptămânii este legat de veniturile pe care le obții dintr-un loc de muncă. Pe de o parte primești drepturile salariale, favoruri sau informații prețioase legate de viitorul câștigurilor tale, însă pe de alta, nemulțumirile tale sufletești sunt fondate. Este bine să te rezumi la strictul necesar și să lași planurile de investiții pentru o altă perioadă. Te poți sfătui cu persoanele din anturajul apropiat, dar fără a le povesti prea multe despre tine și intențiile tale. Foarte importante sunt relațiile familiale și ambientul domestic, întrucât se deschide o etapă nouă. Schimbări de anvergură în plan amoros și familial.

Taur
Ești foarte energic la începutul săptămânii, fapt pentru care este bine să te ocupi pe îndelete de planurile tale personale. Șansele de înoire sunt mari și cu efecte pe termen lung. Selectează prioritățile și urmează-le îndeaproape. Miercuri și Joi este rost de a primi bani sau cadouri dinspre locul de muncă, poate nu atât cât preconizai, dar suficient cât să-ți rezolvi urgențele și nevoile imediate. Informații bune privitoare la salarizare și la condițiile de muncă. Persoanele din anturajul apropiat îți sunt alături, fie cu discuții interesante pe teme de larg interes, fie ajutându-te efectiv să-ți rezolvi diverse. Finalul săptămânii îți aduce alături familia. Un nou început!  

Gemeni
Ai nevoie de liniște și de meditații interioare, de aceea organizează-ți programul, astfel încât să te ocupi pe îndelete de tine și de nevoile tale sufletești. Informațiile obținute pe căi mai puțin obișnuite te vor ajuta să înțelegi situațiile în care ești implicat și să găsești soluții deosebite pentru a ieși din impas. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, revenind în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete. Prudență și răbdare! Apar cheltuieli neașteptate și destul de mari. Este adevărat că primești bani, cadouri sau favoruri dinspre segmentul profesional, însă foarte repede cheltuiești sau risipești tot ce primești. Schimbări importante în relațiile cu anturajul apropiat!  

Rac
Discuțiile cu prietenii și acțiunile comune cu unii dintre ei îți vor deschide săptămâna. Cumva predomină aspectele ciudate, fiind posibil să te desprinzi de unii, considerați până nu demult, drept prieteni importanți și de neînlocuit. Se recomandă prudență vizavi de aceste persoane, deoarece în umbră au interese meschine. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului respirator și pe ficat, șolduri, coapse, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în perioada 19 – 23 Iulie! Energia vitală fluctuează, la fel și stările tale sufletești, astfel că ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian.  

Leu
Prima parte a săptămânii te aduce în prim-planul segmentului socio-profesional. Discuții cu persoane importante, întâlniri cu reprezentanți ai unor instituții conexe locului tău de muncă, un carusel de evenimente dificil uneori de urmărit și înțeles. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă, pentru că mulți te vor urmări cu atenție și îți vor semnala cea mai mică eroare. Vei fi susținut de prieteni și sfătuitori de nădejde, mai ales de către femei. Totuși, ascultă-ți și vocea interioară, atunci când ai de luat decizii majore cu efecte pe termen lung. A doua parte a săptămânii te predispune la izolare și detașare de cotidian. Schimbare de anvergură în plan personal!    

Fecioara
Cu siguranță îți vei reevalua unele idei, credințe și planuri de viață în prima parte a săptămânii. Prin discuțiile purtate cu oameni erudiți sau prin desfășurarea unor activități culturale și intelectuale vei reuși foarte ușor și rapid să renunți la tipare de gândire învechite și să adopți un alt sistem de valori morale și spirituale. Totul este să-ți păstrezi autenticitatea și măsura. Demersuri pentru călătorii îndepărtate și dialoguri cu persoane din străinătate. Șefii și autoritățile te vor provoca la explicații profesionale sau te vor invita la reuniuni importante. Foarte dinamice sunt relațiile cu prietenii, fapt pentru care de unii te vei desprinde definitiv.

Balanta
Este nevoie să te ocupi de achitarea facturilor la începutul săptămânii și de relațiile cu instituțiile financiare. Pe de altă parte se întrezăresc discuții aprinse cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii pe tema banilor și bunurilor administrate în comun. Prudență și răbdare! Călătoriile îndepărtate, studiile pe termen lung și perfecționarea necesară în domeniul profesional reprezintă subiecte la care ar fi bine să te gândești pe îndelete și chiar să faci demersurile necesare pentru a le materializa. În a doua parte a săptămânii se conturează schimbări profesionale de anvergură și discuții importante cu șefi și autorități. Prieteni și proiecte profesionale noi!

Scorpion
Relațiile parteneriale depind în această săptămână de banii și bunurile administrate și folosite în comun. Este posibil să fii nevoit să cheltuiești sume importante de bani pe mofturile celor dragi sau pe gafele unui coleg de muncă sau ale unui partener de afaceri. Pe de altă parte este posibil să primești cadouri sau bani dintr-o colaborare. Chiar se pot lămuri bine și aspectele privitoare la partaje și moșteniri. Trasează un plan viabil de investiții și rezerve financiare. Sunt posibile dialoguri cu persoane aflate în străinătate sau poți pleca într-o călătorie mult dorită și planificată cu ceva vreme în urmă. Noutăți profesionale și sarcini de lucru de anvergură!    

Sagetator
Săptămâna debutează cu multe treburi de rutină, fie ca te afli acasă, fie la serviciu. Selectează prioritățile, pentru că organismul este obosit și ar avea nevoie de odihnă sau chiar de îngrijiri de specialitate. Relațiile parteneriale sunt active Miercuri și Joi prin discuții importante privitoare la acțiunile comune sau la colaborările în care dorești să te implici. Sunt momente favorabile relaționării cu partenerul de viață și cu cei de afaceri. Financiar se conturează cheltuieli comune cu alții. Prudență, pentru că unii vor depune eforturi serioase în sensul obținerii unor avantaje substanțiale din partea ta. Călătorii îndepărtate, dialoguri cu persoane străine, studii!

Capricorn
Este bine să te ocupi de persoana iubită și de copiii. Se pare că nemulțumirile sentimentale sunt accentuate, iar discuțiile pe teme vechi se tot reiau. Prudență și răbdare! La serviciu este mult de lucru, dar se lucrează cu plăcere. Totuși, nu forța nota și rezolvă-ți sarcinile de lucru corect și la timp. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea este bine să te îngrijești corespunzător. Aparent este armonie la serviciu, însă în umbră există conflicte mocnite. În relațiile parteneriale se deschide o nouă etapă, mai ales în ceea ce privește colaborările care vor aduce dividente în viitorul apropiat. Se conturează câștiguri de la și prin alții.  

Varsator
Este ceva forfotă în plan domestic la începutul săptămânii, fiind nevoit să te ocupi mai mult de cele necesare membrilor familiei. Curățenii, reparații, achiziționări de bunuri patrimoniale sau vânzarea altora care îți prisosesc. Prudență la vânzări și cumpărări de orice fel, pentru că sunt posibile erori de apreciere a prețului sau a stării bunului respectiv. Sentimental este armonie, distracție și chiar o perioadă bună în relația cu persoana iubită și copiii. Activitățile recreative și hobby-urile le poți desfășura cu succes. În plan partenerial se conturează o nouă etapă. Sunt posibile divorțul, căsătoria, renunțarea la colaborări vechi, dar și implicarea în altele noi.

Pesti
Multe discuții cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte, demersuri intelectuale și rezolvarea unor chestiuni personale și profesionale. Poți fi puțin copleșit de iureșul din preajma ta, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Acasă, în familie este armonie, te poți înțelege bine cu membrii familiei, iar spațiul de locuit parcă este ceva mai luminos. Organizează-ți timpul și resursele, astfel încât să te ocupi suficient și de îmbunătățire condițiilor locative. Relațiile sentimentale sunt dinamice, iar tensiunile accentuate. Prudență! Fiind orientat mai mult spre locul de muncă riști să obosești și să strici relațiile cu cei dragi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii