Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 12 - 18 iunie 2017

ro

12 Jun, 2017 00:00 2420 Marime text


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
O săptămână în care socializarea și activitățile comune cu ceilalți sunt prioritare. Întâlniri cu persoane oficiale, discuții cu șefi sau cu reprezentanți ai unor instituții publice, toate se amestecă într-un carusel interesant, dar uneori dificil de urmărit și înțeles. Este bine să fii prudent în vorbe și gesturi, întrucât totul poate fi răstălmăcit. Pe de altă parte sunt momente bune pentru a te antrena în discuții constructive cu prietenii și cu persoanele din anturajul apropiat care îți susțin proiectele personale și pe cele profesionale. Îngrijește-ți sănătatea pe îndelete, mai ales segmentele picioarelor și segmentele sistemului digestiv. 

Taur
Ai multe de realizat în segmentul socio-profesional, astfel că în fiecare zi a săptămânii acesteia vei fi solicitat mult la locul de muncă. Imaginea ta în ochii celorlalți se va schimba benefic și de acum încolo mulți vor veni în preajma ta să te susțină sau să te roage să-i ajuți la rândul tău cu ceea ce au nevoie și le poți oferi. Totuși evită să te lași copleșit de vorbe dulci și de gesturi aparente. A doua parte a săptămânii este favorabilă întâlnirilor și dialogurilor cu prietenii și susținătorii sau protectorii din segmentul profesional. Unii te vor sfătui de bine, însă alții vor depune eforturi să-ți deturneze planurile și relațiile în care ești implicat. Prudență!

Gemeni
Ești atras de temele filozofice ale vieții în această săptămână. Dorința de elevare sufletească, de a-ți bucura sufletul cu informații spirituale, cu discuții cu persoane deosebite sau de a călători în locuri exotice este mare și chiar ușor de îndeplinit. Totul este să ai încredere în tine, în Univers și în faptul că toate se materializează la timpul și în felul potrivit. Învață, studiază, bucură-te de ceea ce se află în jurul tău și privește oamenii cu drag și toleranță. Undeva, cândva vei avea tu nevoie de o astfel de atitudine din partea altora. A doua parte a săpătmânii îți aduce în atenție relațiile profesionale cu șefii și oamenii publici. Sunt posibile discuții aprinse, deci prudență! 

Rac
Apar discuții pe teme financiare cu partenerul de viață sau colaboratorii din segmentul profesional. Poate fi vorba despre achitarea unor facturi comune, despre lămurirea unor aspecte privitoare la moșteniri și partaje sau ceva legat de activități profesionale comune care implică bani și bunuri. Este nevoie de prudență și atenție la detalii, întrucât există șanse ca tu să cheltuiești mai mult decât ceilalți și cumva să fii păgubit pe moment. Este adevărat că lucruile se vor echilibra la momentul potrivit, însă acum te poate necăji foarte mult fiecare ban cheltuit. De mare folos îți sunt activitățile culturale și dialogurile pe teme filozofice cu oameni erudiți.

Leu


Relațiile parteneriale îți atrag atenția mult în această săptămână. Cu partenerul de viață sunt posibile discuții legate de latura afectivă a relației care este în declin sau, în funcție de situație, apar neplăceri legate de copii. Fii prudent, pentru că fundalul oricărei relații parteneriale este vulnerabil și în orice moment relația se poate destrăma. Pe de altă parte și relațiile de colaborare sau de afaceri sunt răscolit în aceste zile, existând riscul destrămării definitive a multora. Vor interveni și chestiuni financiare comune cu alții, de genul achitarea unor datorii, facturi sau rezolvarea unor acte referitoare la bani și bunuri folosite și administrate în comun cu alții

Fecioara
În prima parte a săptămânii ai multe de făcut la serviciu, însă și acasă în plan personal este nevoie să te ocupi de treburile de rutină ale casei sau ale membrilor familiei. Nemulțumirile sufletești îți afectează sănătatea și randamentul în plan profesional, deci fii prudent și detașează-te rapid de situațiile neplăcute. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în perioada 13 – 15 Iunie, deoarece sunt posibile erori. Este o perioadă în care tu îți ești cel mai bun terapeut, cu puțin efort și bunăvoință. Relațiile parteneriale se vor evidenția destul de vehement, dar de reținut că nu este ceea ce pare.

Balanta
Relațiile sentimentale sunt răscolite în prima parte a săptămânii. De la felul în care gândești, te exprimi, te manifești față de cei dragi, aceștia te pot interpreta greșit și de aici se poate declanșa un șir lung de situații neplăcute. Este nevoie de prudență, răbdare, toleranță. Ascultă ceea ce au de zis ceilalți și ține cont de nevoile și doleanțele lor. De mare folos ți-ar fi o excursie în natură sau niște activități specifice unui hobby. Detașează-te de neplăcerile cotidiene și privește partea plină a paharului vieții tale. La serviciu vei avea multe de făcut și în regim urgent. Concentrează-te pe priorități și evită discuțiile contradictorii cu șefii sau colegii.

Scorpion
Segmentul domestic îți ocupă o bună parte din această săptămână. Treburile gospodărești le vei putea desfășura mai ușor alături de membrii familiei. Discuțiile aprinse vor fi fi frecvente pe teme casnice, însă cu atenție vei reuși să aplanezi orice diferend. De la bani iarăși pot apărea neplăceri în relațiile cu ceilalți. Cheltuielile necesare casei pot depăși, deocamdată, bugetul disponibil. Rezolvă prioritățile și trasează un plan viabil de investiții pentru casă și familie. A doua parte a săptămânii va evidenția relațiile sentimentale. Tumultul emoțional scoate la iveală nemulțumirile acumulate atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii.

Sagetator
Se conturează multe dialoguri și călătorii pe distanțe scurte în primele zile ale săptămânii. Persoanele din anturajul apropiat te vor căuta în mod special pentru a le oferi sfaturi și soluții pentru situațiile în care sunt implicați. Este bine să fii precaut în vorbe și gesturi, deoarece unii te pot înțelege greșit. Schimbul de informații este benefic pentru toată lumea. Stările tale de spirit sunt oscilante, astfel că îți va părea dificil uneori să relaționezi cu alții sau să te implici în activități care presupun efort mental sau fizic concentrat. Alege prioritățile și evită oamenii care îți consumă prea mulă energie.

Capricorn
Apar cheltuieli neașteptate în prima parte a săptămânii. Dificil de înțeles imboldurile care te fac să cumperi rapid diverse. Pe de altă parte este posibil să primești bani, salariul, bonusuri materiale dinspre locul de muncă sau cadouri din partea celor dragi. Fii prudent în privința banilor și bunurilor primite cadou, deoarece în spatele acestor gesturi există interese camuflate bine. Undeva, cândva vei fi nevoit să înapoiezi cele primite în această perioadă. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă persoanele din anturajul apropiat. Discuții, întâlniri, călătorii pe distanțe scurte, schimb de informații, dar și multe contradicții interesante.  

Varsator
Ești în vervă în această săptămână. Primești energie astrală din belșug, astfel încât vei avea senzația că poți schimba multe și mărunte în viața ta. Ar fi bine să privești atent la ceea ce se află în preajma ta, la oamenii alături de care ești implicat în acțiuni diverse. Revizuiește-ți planurile personale și profesionale, gândește-te chiar și la detalii, însă nu forța nota cu absolut nimic. La momentul potrivit se vor concretiza toate așa cum îți dorești sau cum ai nevoie. În paralel apar chestiuni financiare, de genul cheltuieli cotidiene, discuții legate de salarizarea de la un loc de muncă sau investiții pe termen lung. Prudență și ferește-te de cheltuieli extravagante și puțin gândite!

Pesti
Ai nevoie de introspecție, de singurătate și detașare de tumultul cotidian în prima parte a săptămânii. Se pot accentua diverse afecțiuni ale sistemului circulator și ale picioarelor. Îngrijește-te corespunzător, ferește-te de excese și de dialoguri contradictorii! Prin metoda mai puțin obișnuite vei afla multe informații utile. În a doua parte a săptămânii te vei simți mult mai bine, însă nu forța nota. Întreaga perioadă analizată te predispune la vulnerabilități fizice și mentale, deci fii prudent. Îți sunt potrivite acțiunile ușoare, plăcute, compania celor dragi și de încredere, plimbările în aer liber și pe malul unei ape.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii