Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AstroCafe.ro Oracolscop 22 - 28 mai 2017

ro

22 May, 2017 08:49 3336 Marime text

Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta 

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 22-28 mai 2017

Berbec - Reprimarea

Presiunea si oboseala simtite in ultima perioada isi au originea in multiplele tale incercari de a face fata cu brio tuturor asteptarilor si solicitarilor. In interiorul tau zace multa energie care iti poate influenta comportamentul. Lucruri de care nu mai ai nevoie sau lucruri pe care ai dori sa le faci, dar nu poti, din diferite motive, stau ascunse in intuneric si e posibil sa izbucneasca. Este esential sa gasesti calea potrivita prin care poti scapa de tensiunile care se acumuleaza in aceasta perioada.

Taur - Povara

Desi poate parea ca asumarea mutolr responsabilitati, impuse de cei din jur, iti poate aduce aprecierea si recunostinta lor, de cele mai multe ori nu e asa. La finalul zilei te poti simti mai degraba obosit, epuizat si nemultumit de rezultate. Cum ar fi daca ai renunta la toate asteptarile celorlalti? Cum ar fi daca ai renunta la toate minciunile in care ai crezut pana acum? In clipa in care dispare minciuna, adevarul ti se va revela in intreaga sa frumusete si stralucire. Intr-un moment infim si linistit de renuntare magia apare.

Gemeni - Suferinta

Cum ar fi daca te-ai privi in fata, cu sinceritate, pentru a vedea de ce esti atasat si care sunt acele lucruri pe care le consideri atat de importante incat ai ridicat ziduri pentru a le proteja? Indiferent care sunt valorile de care te cramponezi, aminteste-ti ca nu le poti lua cu tine. Sunt scopurile si dorintele tale perfect aliniate cu Planul Divin pentru viata ta? Atunci cand acestea sunt aliniate, toate informatiile vin la tine pentru a te ajuta in a avea succesul dorit.

Rac - Constiinta

Tema acestor zile este pentru tine luciditatea. Ea iti aduce detasarea necesara pentru a gasi cele mai bune solutii, cu usurinta si claritate. Bucura-te de aceasta constientizare a ceea ce esti si fa alegerile potrivite. Acorda o mare atentie colaborarilor pe care le ai, in aceasta perioada, caci e posibil sa intri intr-o situatie care te poate depasi. Angajamentele parteneriale sunt de asemenea surse care te pot distrage de la adevaratul tau scop. Cum ar fi daca ai asculta de intuitia ta? Doar fii atent!

Leu - Maestrul

A  fi maestru inseamna sa fii propriul tau stapan. Un maestru nu are scopuri personale si nici nu isi doreste sa schimbe ceva din ceea ce exista. Daca ai in jurul tau un asemenea om, esti cu adevarat binecuvantat, iar daca inca nu l-ai gasit, continua sa-l cauti. Fiecare maestru te poate invata lucruri minunate, care te pot inspira sa atingi aceasta stare. Acorda o mai mare atentie felului in care tratezi oamenii si mai ales cum ii percepi pe cei care par altfel. Daca alegi sa-i vezi pe ceilalti ca avand succes si abundenta, aceste lucruri vor fi prezente si in viata ta.

Fecioara - Succesul

Te simti ca un adevarat invingator, sarbatoreste, bucura-te de acest moment si pregateste-te sa mergi mai departe. Ce altceva mai bun de atat e posibil? Deschide usa posibilitatilor infinite si lasa-te dus spre urmatorul moment de glorie. Renunta la a te auto-sabota, caci astfel te indepartezi de la drumul tau. Desi e posibil sa crezi ca faci tot ce poti pentru a manifesta realitatea ta, gandurile precum: nu pot face asta, nu merit, am sa gresesc, te tin prins ca intr-o inchisoare. Vestea buna e ca ai cheia care te elibereaza.

Balanta - Calatoria

E timpul sa te pui in miscare, sa schimbi ceva. Poate faci o calatorie la care visezi demult sau poate faci o miscare interioara, de la un fel de a fi la altul. Oricare ar fi alegerea ta, calatoria va fi usoara, lipsita de efort. Doar deschide-te in fata noului si primeste in viata ta noi oameni si noi experiente. Universul te asculta si este intotdeauna de partea ta, ajutandu-te sa transformi in realitate cele mai importante dorinte ale tale. Nu esti singur niciodata, de-a lungul drumului. Bucura-te de relatiile armonioase cu cei din jurul tau.

Scorpion - Clipa de clipa

Clipa de clipa iti traiesti viata indiferent ca esti ancorat in prezent, si esti constient de ea, sau stai cu gandul in trecut si viitor facand proiectii sau reciclezi amintiri vechi. Ce ar fi daca ti-ai indrepta atentia catre momentul prezent, fara a te lasa distras? Cum ar arata viata ta daca ai alege in fiecare moment,  constient de cine esti? Deschide-te in fata a ceea ce iti iese in cale, chiar in clipa prezenta si renunta la a te teme ca vei esua. Relaxeaza-te, esti o persoana cu adevarat inteligenta si inspirata.

Sagetator - Abundenta

Abundenta e prezenta atunci cand esti compet, deopotriva trupeste, intelectual, dar si in planul constiintei. Parcurgi o perioada de inflorire, de armonizare a lumii tale interioare cu cea exterioara. Acest fapt iti aduce sentimentul de a fi complet, implinit. Iubirea, compasiunea si bunatatea trebuie sa fie impulsul din spatele gandurilor, sentimentelor si actiunilor tale atunci cand intentionezi sa-ti creezi o viata prospera si abundenta. Intotdeauna bunatatea se intoarce intr-un fel si cu siguranta vei primi ceea ce daruiesti.

Capricorn - Jocul

Joaca ar fi de dorit sa nu lipseasca din programul tau obisnuit, caci viata nu e nici pe departe atat de serioasa pe cat crezi. Stai mai mult timp in preajma copiilor pentru a te inspira si lasa-te cuprins de bucurie, curiozitate si uimire. Cand incepi sa privesti viata ca pe ceva neserios, orice povara din inima ta dispare, iar tu deschizi calea catre nou, catre alte oportunitati. Fii fluid, si renunta la rigiditate si perfectionism, precum un rau care isi croieste drum chiar si printre cele mai mari obstacole. Vei fi uimit sa vezi destinatia finala.

Varsator - Transformarea

Desi nu intotdeauna transformarea ia forma mult asteptata, ea totusi este prezenta in fiecare moment. Ce transformare iti doresti? In ce domeniu al vietii tale vrei ca ea sa apara? Va veni cu siguranta o clipa in care vei intelege procesul de metamorfozare, in care vei vedea ceea ce ti-a scapat pana acum. Detaseaza-te, caci mintea rationala sau intelectul nu te pot ajuta sa intelegi ce ti se intampla in aceasta perioada. Doar inima plina de iubire stie. Incetineste un pic ritmul si alege sa devii observator atent al lumii tale.

Pesti - Rebelul

Primesti o provocare in a-ti manifesta curajul in asumarea responsabilitatii pentru ceea ce esti, traind la unison cu adevarul tau interior. Esti stapanul propriului destin, iar iesirea din intunericul trecutului tau inconstient iti da aripi pentru a zbura catre cer. E timpul pentru a medita si a te bucura de o pauza, caci e posibil sa faci unele greseli pe care mai tarziu le vei regreta. Nu-ti face griji; toate acele lucruri pe care incerci sa le rezolvi vor fi tot acolo in clipa in care vei fi pregatit sa o iei din nou de la capat.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii