Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, 27 aprilie Constanta 14 grade, Tulcea 16 grade

ro

27 Apr, 2010 13:01 1229 Marime text

Astăzi vom avea parte de o zi frumoasă, dar pentru a ne bucura de ea va trebui să înfruntăm dimineaţa răcoroasă în majoritatea zonelor.

Vreme schimbătoare astăzi în nordul Crişanei, Maramureş şi nordul Transilvaniei, unde va fi şi soare, dar vor fi şi nori şi ploi, în special în zona muntoasă din această parte a ţării. Maximele sunt însă generoase, între 18 şi 20 de grade, mai scăzute în depresiuni până la 15-16 grade, dar mai ridicate în Banat, sudul Crişanei şi al Transilvaniei unde este mai mult soare.

În sud, dimineaţa va fi mai rece decât cea din ziua precedentă, dar pentru că soarele va încălzi regiunea mai toată ziua, temperatura urcă repede până aproape de 20 de grade la Drobeta, 19 la Giurgiu, 18 la Craiova şi Brăila.

Şi în Dobrogea vremea este frumoasă dar şi aici la primele ore va fi răcoare. Însă peste zi se încălzeşte: 16 grade la amiază la Tulcea, 17 la Cernavodă şi 14 la Constanţa.

În partea de nord a Moldovei nu va mai fi aşa de însorit ca ieri, pot fi şi ploi scurte pe ici pe colo. Dar în restul regiunii vremea se menţine frumoasă. Temperatura creşte faţă de ieri, la amiază sunt în jur de 17-18 grade în regiune.

În capitală, ziua va debuta cu o dimineaţă răcoroasă. 3, 4 grade vor înregistra termometrele în zori, însă cerul aproape senin şi vântul în general slab de pe parcursul zilei, vor permite soarelui să ridice mercurul în termometre până la b. Presiunea atmosferică este în scădere, de la 764mm coloană de mercur.

Sursa: realitatea.net

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii