Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE3-Accident cu patru victime, lângă Tomis Mall. Una încarcerată! (galerie foto+video)

ro

27 Feb, 2016 19:53 7847 Marime text
În urmă cu câteva minute, polițiștii rutieri au fost solicitați la un accident rutier produs în Constanta.
 
Din primele informații, incidentul rutier a avut loc pe strada Mihai Viteazu colț cu strada Constantin Brătescu. Din primele informații, există patru victime, din care una este încarcerată.
 
La locul accidentului s-au deplasat o ambulanță SMURD B și una C, o autospecială de la Detașamentul ”Slt. Fripis” și  o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța (SAJ).
 
Vom reveni cu informații.

UPDATE3, ora 20.27:

Cei trei pacienți au fost consultați de o asistentă de la ambulanță, dar au traumă minoră. În final au fost transportați la spital, iar o altă persoană a fost doar asistată. Pe numele șoferului vinovat, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală.
 

UPDATE2, ora 20.11:

Jeep-ul mergea regulamentar, dinspre bd. Mamaia spre Ferdinand. Când a ajuns pe strada Constantin Brătescu, a fost lovit în plin de mașina break și a fost proiectat, în urma impactului deosebit de violent, într-o altă mașină. 

Range Rover-ul implicat în accident îi aparţine unui patron (Doru Aita) ce vinde, undeva pe la Casa de Cultură, kebab. Soţia (doamna blondă din fotografii) ne-a confirmat. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Doru Aita este fostul partener de afaceri al lui Petrică Tomescu, zis şi „Frumuşelu", cu care a avut o altercație prin 2012 de a ajuns prin spital.



Într-o altă mașină se aflau trei persoane, adică un bărbat și două fete. 
 
Din primele informaţii, se pare că maşina cu numărul 10 FSD ar fi de vină pentru producerea accidentului. 
 
Şoferii sunt testaţi în aceste momente cu aparatul Dragger pentru a vedea dacă se află sub influenţa băuturilor alcoolice. 


UPDATE, ora 19.56:


Trei mașini au fost implicate în acest accident. 




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii