Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Nicuşor Constantinescu a ajuns la Consiliul Judeţean Constanţa „Am cerut să se respecte justiţia şi demnitatea” (galerie foto + video)

ro

08 Jan, 2015 11:04 4191 Marime text
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, este aşteptat din clipă-n clipă la birou.

UPDATE 11.17: Nicuşor Constantinescu a ajuns la Consiliul Judeţean.

UPDATE 11.38: La sediul CJC, Nicuşor Constantinescu a declarat: "Am cerut să se respecte justiţia, demnitatea şi să nu se mai mai scurgă în mass-media informaţii din dosarele făcute de procurorii DNA, denigrându-e astfel cetăţenii, a căror prezumpţie de nevinovăţie a fost încălcată. De foarte multe ori, după procese, arestări şi cătuşe, majoritatea au fost declaraţi nevinovaţi sau vor fi declaraţi nevinovaţi de către justiţie, singura în măsură să stabilească definitv şi irevocabil dacă un cetăţean se afce vinovat sau nu de faptele pentru care este acuzat".
UPDATE 11.48: Nicuşor Constantinescu nu are voie să se vadă, printre alţii, cu Cristinel Dragomir, vicepreşedintele CJC.

UPDATE 12.32: Nicuşor Constantinescu a declarat, astăzi, că a depus plângere împotriva fostului prefect al judeţului Constanţa, Claudiu Palaz. „El a fost subprefect şi a răspuns cu departamentul juridic al Prefecturii şi făcea parte din comisia care a dat aviz şi a retrocedat ilegal şi abuziv 1.200 de hectare din staţiunea de cercetări Valu lui Traian şi era secretarul Comisiei Funciare. O să facă parte şi el dintre inculpaţi şi îl anunţ pe domnul Palaz că am depus plângere împotriva lui şi vizavi de ceea ce a făcut ca prefect când a plecat Culeţu din funcţie şi a rămas el prefect cu alte mii de hectare din judeţul Constanţa pentru care nu a dat socoteală până acum”, a declarat Nicuşor Constantinescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • europeanu 08 Jan, 2015 12:21 cu riscul de a ma repeta:justitia,acolo e buba...