Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 6 Accident grav la Valu lui Traian. O mamă şi trei copii, răniţi. O fetiţă are picioarele amputate (galerie foto + video)

ro

30 Aug, 2016 13:57 16352 Marime text
Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi în Valu lui Traian, pe strada Mihai Eminescu, unde a avut loc un accident rutier. Potrivit primelor date, un copil ar fi încarcerat.

Vom reveni cu informaţii şi imagini.

UPDATE 6, ora 15.54

Conform IPJ Constanţa, la ora 13.50, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, fără a poseda permis de conducere, a condus un tractor, cu care tracta o remorcă, pe strada Mihai Eminescu din localitatea Valu lui Traian, dinspre strada Mureșului către strada Dreptății. Ajungând în dreptul unui imobil, din cauza unor defectiuni tehnice, remorca s-a desprins de tractor, lovind două minore şi un bebeluş. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a unei minore și vătămarea corporală ușoară a bebeluşului.

Polițiștii au deschis o anchetă, întocmind dosar de cercetare penală.

UPDATE 5, ora 15.10

Fratele fetiţei care a fost rănită a fost luat de tatăl copiilor. Fratele acesteia are numai şase luni. Mama lor a fost transportată la spital, prezentând o stare anxioasă. 

UPDATE 4, ora 14.55

Şoferul, care locuieşte în Valu lui Traian, spune că nu mergea cu viteză. „Să o scoată de acolo (n.r. referindu-se la remorcă), să văd exact ce are”, a spus şoferul.

UPDATE 3, ora 14.48

O rudă a familiei rănite a spus că aşteaptă să afle exact cum s-a produs accidentul. De asemenea, a vorbit şi despre copii.

„Sunt mici. Antonia, cealaltă nepoată, are 11 ani şi băiatul care era în căruţ, şapte luni. Erau pe stradă, se duceau la mătuşa lor. Aştept să mă sune, să aflu exact ce s-a întâmplat. (...) Ne omoară oamenii, am şi eu copii acasă. Nu este corect”, a spus femeia.


UPDATE 2, ora 14.33

Conform unor noi date, patru persoane au fost rănite! Este vorba despre o mamă şi cei trei copii ai săi. Menţionăm că unul dintre minori este rănit extrem de grav. Remorca agricolă a trecut peste picioarele unei fetiţe, forfecându-le de bordura străzii. Din nefericire, are picioarele amputate de la nivelul coapselor. Fata are şase ani!

UPDATE 1, ora 14.21

Potrivit informaţiilor noastre, s-a desprins remorca tractorului, care a intrat într-un gard. Din nefericire, o fetiţă ce se afla în acel moment pe stradă a fost rănită. 


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii