Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:45 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Unde au fost inundaţii în municipiul Constanţa

ro

24 May, 2013 12:03 1586 Marime text
După ploaia torenţială care s-a abătut asupra municipiului Constanţa, la RAJA au fost inregistrate 11 solictări de intervenţie.
Principalele zone afectate au fost IC Brătianu, Tomis 3, Centru, Cociu, Tomis 2.
UPDATE
Între timp numrpul solicitărilor de intervenţie a crescut, tot în zonele menţionate, la 26.

UPDATE1

RAJA a reactivat Comandamentul pentru asigurarea intervenţiilor operative

În urma avizărilor meteo de Cod Galben cu precipitații abundente în estul județului Constanța, la nivelul SC RAJA s-a reactivat Comandamentul pentru asigurarea intervenţiilor operative. Astfel, atât la nivelul orașului Constanța, cât şi în restul localităţilor din zonă pentru a putea interveni cu promptitudine, s-au constituit echipe de intervnție dotate cu toate utilajele necesare.

În ultima oră, din cauza ploilor torenţiale, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 26 reclamaţii privind sistemul de canalizare stradal, sesizări provenite de la abonaţii din zonele: Dacia, Centrală – b-dul Tomis, cartierul Brătianu, Tomis III, Tomis II, Coiciu. Echipele de intervenție RAJA au răspuns la toate solicitările primite și toate sunt în curs de rezolvare.

Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii numărul de telefon 0241.66.44.44.

UPDATE 2 ora 12.50

Strada Chiliei, inundată

Poliţia Locală a blocat în urmă cu puţin timp traficul rutier pe strada Chiliei, din spatele stadionului Farul, din cauza inundaţiilor înregistrate în zonă.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii