Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
23:52 23 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Un bărbat din Valu lui Traian prins cu bunuri furate şi muniţie letală la Predeal

ro

24 Sep, 2015 14:54 658 Marime text
 
Potrivit presei din Predeal, un bărbat de 39 de ani din Constanţa, dar care locuia de ceva vreme în Predeal, a fost prins cu bunuri furate, dar şi cu muniţie letală, în urma unei percheziţii făcute de poliţişti la domiciliul acestuia.
 
Poliţiştii din Predeal au obţinut un mandat de percheziţie de la Judecătoria Braşov pe numele suspectului, originar din comuna Valu lui Traian, judeţul Constanța, potrivit monitorulexpres.ro.
 
Cu ocazia percheziţiei, poliţiştii au găsit în locuinţa constănţeanului mai multe bunuri furate în luna martie din locuinţa unui predelean. Pe lângă acestea, anchetatorii au mai găsit în locuinţa lui şi o cantitate de muniție letală, respectiv 27 cartușe de calibru 12 mm, pe care acesta o deținea fără drept.
 
Totuşi, poliţiştii nu au găsit nicio armă în locuinţa lui, ci doar muniţia. La percheziție au participat și doi lucrători de Ordine Publică și ulterior percheziției, doi lucrători din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase -I.P.J.Constanţa.
 
Suspectul a fost adus la Poliția Stațiunii Predeal, împotriva acestuia luându-se măsura reținerii pentru o perioada de 24 ore.Sursa foto: transilvanianews.com

Ti-a placut articolul?

Comentarii