Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat de 72 ani din satul Negureni este căutat de poliție

ro

04 Nov, 2015 15:03 1720 Marime text
 
Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Anghel Zaharia, în vârstă de 72 de ani, din satul Negureni, oraş Băneasa, judeţ Constanţa.
 
Marți, bărbatul a fost preluat de o ambulanţă de la domiciliu şi nu a mai revenit. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că, persoana a fost transportata la Spitalul Municipal Medgidia, întrucât prezenta leziuni pe care le-a suferit la antebraţul drept, urmare a unei căzături şi după ce i-au fost efectuate investigaţiile necesare, întrucât nu a necesitat internare, acesta a părăsit unitatea medicală.
 
SEMNALMENTE 
Înălţime 1.70m, greutate aproximativ 80kg, faţă rotundă, păr alb, ochi căprui, se deplaseaza greu deoarece este semiparalizat la piciorul stâng şi prezintă aparat gipsat la antebratul drept.
 
ÎMBRĂCĂMINTE
La data dispariţiei acesta purta pantaloni negri din stofă, bluză neagră cu pătrăţele roşii, bască neagră, pantofi negri.
 
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliţia Oraşului Băneasa sau Dispeceratul IPJ Constanţa, la telefon 0241.611.364, interior 20.005.



Sursa foto: floresti-gilau.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii