Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei persoane ameninţă că fac greva foamei dacă nu discută cu Ponta Sute de revoluţionari protestează la Guvern faţă de obligativitatea obţinerii de noi certificate

ro

05 Jan, 2015 15:37 2010 Marime text
Cateva sute de revolutionari protesteaza luni, in Piata Victoriei din Bucuresti, fata de obligativitatea obtinerii de noi certificate, impusa la sfarsitul anului trecut, prin ordonanta de urgenta, relateaza Mediafax. Trei revolutionari intrati in sediul Guvernului ameninta ca vor face greva foamei daca nu vorbesc personal cu premierul Victor Ponta.

Revolutionari intrati luni in sediul Guvernului, pentru discutii la care sa ceara abrogarea ordonantei privind obligativitatea obtinerii de noi certificate, ameninta ca vor face greva foamei daca nu vorbesc personal cu premierul Victor Ponta.

Cei trei revolutionari aflati in sediul Guvernului le-au comunicat, prin telefon, celor care protesteaza afara ca nu au reusit sa vorbeasca decat cu un consilier pe probleme sociale al premierului, context in care au anuntat ca vor face greva foamei pana cand discuta cu Ponta.
Sursa: HotNews
Sursa foto: pressalert.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii