Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Paul Peniu - „Totul e în regulă“ Transferul lui Cristian Manea ar putea fi o ilegalitate. „O să intre FIFA pe fir”

ro

10 Feb, 2016 13:23 2161 Marime text
Cristian Manea a lăsat-o pe Viitorul pentru a pleca în vară în schimbul a 2,5 milioane de euro, însă nu la Chelsea, așa cum se credea, ci la Apollon Limassol, informează ProSport. Contractul a fost semnat de Hagi, dar și de părinții jucătorului, plus de reprezentanții companiei cipriote Apollon Football.
 
Pe site-ul celor de la Mouscron, acolo unde jucătorul a fost împrumutat, se anunța că fotbalistul a fost adus de la Chelsea, însă actele spun altceva. Se pare că Apollon și Mouscron sunt controlate de agentul israelian Pinhas Zahivi, prin intermediul unor fonduri de investiții.  
 
Agentul de jucători, Marcel Popescu, e convins că FIFA va lua măsuri în cazul acestui transfer: "O să intre FIFA pe fir. Sunt regulamente internaționale. Jucătorii nu mai au cum să fie ai unor companii. Era o practică în trecut. E posibil să fie o infracțiune”, a zis acesta pentru ProSport.

UPDATE: În legătură cu acest subiect, preşedintele Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi, Paul Peniu, a spus: „Nu ştiu ce s-a vrut să se spună în cele apărute în presă. Sunt neconcordanţe. Spun că e o suspiciune de încălcare a normelor UEFA şi FIFA referitor la terţa persoană. Nu ştiu ce se doreşte să se scoată în evidenţă, că am fi intrat în nu ştiu ce jocuri. L-am vândut pe Manea, un jucător tânăr şi necopt, pe o sumă considerabilă pentru un club mic ca al nostru, bani de care am fost foarte mulţumiţi. Cel care a tratat cu noi a fost reprezentantul lui Chelsea. L-am vândut la Chelsea. Unde l-au dat ei apoi e problema lor. Se vrea denigrarea mai mult sau mai puţin a lui Gică Hagi. E o insinuare. Nici nu se pune problema că nu ar fi legal acest transfer, totul e în regulă. Nu încap discuţii din acest punct de vedere. Nu mai sunt subiecte presante şi se cauză altceva? Măcar să mai avem noi 50 de Manea, ca să putem să-i vindem pe bani buni“.       
Sursa foto: gsp.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii