Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficul rutier la ora 7.00 Ultima zi de concediu - aglomeraţie de la primele ore ale dimineţii. Coloană de maşini la vamă

ro

04 Jan, 2015 07:23 1974 Marime text
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în unele zone din vestul şi nord-vestul ţării ninge, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă, însă până la această oră (7:00) nu au fost anunţate drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă sau restricţionată.

În judeţul Arad, pe DN7, există o coloană de autotrenuri la Vama Nădlac. Le recomandăm conducătorilor de autoturisme să fie prudenţi când depăşesc acea coloană. Reamintim că pot fi folosite şi punctele de trecere a frontierei Turnu şi Vărşand.

În judeţul Mureş se circulă în condiţii de ceaţă pe DN15A Reghin - Lunca, vizibilitatea fiind de aproximativ 100 de metri. Atenţie la efectuarea depăşirilor!

Este de aşteptat ca astăzi traficul rutier să se intensifice pe DN1 Braşov - Bucureşti. Întrucât drumul nu poate prelua un număr mare de autovehicule într-un timp scurt, e posibil să se formeze coloane de autovehicule în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei. Pentru a evita aglomeraţia, amintim că poate fi folosită ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

În vederea fluidizării circulaţiei pe DN1, pe Valea Prahovei, numărul de poliţişti rutieri va fi suplimentat, aceştia urmând să acţioneze în primul rând în intersecţii şi în zona trecerilor pentru pietoni.

Şi pe celelalte drumuri naţionale pe care se vor înregistra valori ridicate de trafic numărul de poliţişti rutieri va fi suplimentat, aceştia urmând să fie sprijiniţi de cei de la ordine publică.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii