Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:28 25 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Doi morţi şi trei răniţi Poliția în alertă! Drumuri blocate după un incident armat

ro

18 Oct, 2016 19:01 1974 Marime text
Poliția este în stare de alertă în centrul orașului Dueren din vestul Germaniei după un incident armat într-un salon de coafură, a anunțat canalul german de televiziune n-tv, informează Reuters, citat de Agerpres.

Poliția a blocat drumurile care duc spre centrul orașului, unde s-a auzit cel puțin un foc de armă. 
    
Nu este clar dacă sunt morți sau răniți în urma acestui incident, iar motivul este necunoscut, a adăugat n-tv. 
    
Poliția nu a oferit deocamdată niciun detaliu cu privire la incident.

UPDATE 1, ora 23.43

În urma incidentului, sute de poliţişti au fost mobilizaţi şi au loc verificări într-un complex comercial. În salonul de coafură în care a avut loc atacul poliţia a găsit un mort, despre care se presupune că este autorul agresiunii, şi doi răniţi aflaţi în stare gravă, relatează site-ul publicaţiei Kölnischen Rundschau.

Poliţia a transmis că situaţia este sub control. Potrivit publicaţiei Dürener Zeitung, incidentul armat a avut loc la ora 14.45 (15.45, ora României), iar agresorul ar fi sechestrat câteva persoane.

Conform site-ului BZ-Berlin.de, într-un alt incident, produs în orăşelul Hagen, situat în apropiere de Duren, poliţia a împuşcat mortal un individ înarmat cu o sabie şi un cuţit. O altă persoană a fost rănită în acest incident.

Un individ a tras focuri de armă, marţi după-amiază, într-un salon de coafură din centrul orăşelului Düren, situat în landul Rhenania de Nord-Westfalia, relatează publicaţia Die Welt.

În urma incidentului, sute de poliţişti au fost mobilizaţi şi au loc verificări într-un complex comercial. Poliţia a transmis că situaţia este sub control. Deocamdată, nu există informaţii despre eventuale victime.

Potrivit publicaţiei Dürener Zeitung, incidentul armat a avut loc la ora 14.45 (15.45, ora României), iar agresorul ar fi sechestrat câteva persoane într-un apartament. Poliţia nu a confirmat această informaţie, dar o echipă a forţelor speciale (SEK) se află la locul incidentului.

Conform site-ului BZ-Berlin.de, într-un alt incident, produs în orăşelul Hagen, situat în apropiere de Duren, poliţia a împuşcat mortal un individ înarmat cu o sabie şi un cuţit. O altă persoană a fost rănită în acest incident.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii