Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Traficul pe DN2A oprit din cauza unui accident. O autocisternă cu azot s-a răsturnat. Doi bărbaţi, tată şi fiu, au murit în accident

ro

01 Jul, 2017 10:20 2656 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate o autocisternă şi două autoturisme în jurul orei 08.00, circulaţia pe DN2A Urziceni – Slobozia este oprită pe ambele sensuri între localităţile ialomiţene Sărăţeni şi Munteni-Buzău.

Din primele informaţii o autocisternă cu azot s-a răsturnat. 

UPDATE: 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Ialomița, circulația rutieră pe DN2A Urziceni – Slobozia s-a reluat, pe un fir alternativ, cu precizarea că pe sensul către Slobozia se permite, deocamdată, doar accesul traficului ușor.
 
Din cauza unui accident în care au fost implicate o autocisternă și două autoturisme în jurul orei 08.00, traficul fusese întrerupt total între localitățile Sărățeni și Munteni-Buzău.

UPDATE: 

Slt. Lăcrămioara Chirea de la Biroul de presă al ISU Ialomiţa a declarat pentru AGERPRES că "doi bărbaţi de 19 şi, respectiv, 50 de ani dintr-un autoturism au decedat, iar autocisterna a fost răcită printr-un dispozitiv de protecţie cu reţea de apă şi a fost scoasă în câmp de pompieri". Potrivit sursei citate, autocisterna nu a fost fisurată şi nu are scurgeri de gaze, doar capul tractor a fost avariat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii