Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ţigarete ascunse într-un radiator electric! (galerie foto)

ro

16 Feb, 2016 11:25 1830 Marime text
În această dimineață, în jurul orei 04.30, în punctul de trecere a frontierei Vama Veche s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră o femeie, în vârstă de 43 de ani, domiciliată pe raza judeţului Constanţa, pasageră într-un autocar ce efectuează curse pe ruta Turcia - România.

În urma controlului amănunţit, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse într-un televizor, un radiator electric cu halogen şi două cutii de ceai, 300 pachete cu ţigarete netimbrate mărcile „M/M Slims” şi „Ashima”, care aparţineau pasagerei în cauză.

La cercetări, femeia în cauză a declarat că a achiziţionat ţigaretele de pe teritoriul Turciei, fără a putea prezenta documente justificative, astfel încât întreaga cantitate de 6.000 de ţigarete, evaluată la aproximativ 2.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării conform procedurilor legale.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 3  din Legea 86/2006 privind Codul Vamal, deoarece persoana în cauză nu se află la prima tentativă de a introduce ilegal în ţară ţigări.


sursa foto: Poliția de Frontieră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii