Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ŞOCANT. Şi-a omorât bebeluşul, l-a pus într-o pungă în cadă, iar acum a fost condamnată la 15 ani de închisoare. Totul s-a întâmplat în România!

ro

09 Jul, 2016 10:54 2370 Marime text
S-a făcut dreptate! Curtea de Apel din Iaşi a emis o decizie definitivă prin care o femeie din municipiul Bârlad, Roxana ELena Scomot,care şi-a omorât acum un an bebeluşul de doar o săptămână, este condamnată la 15 ani de închisoare. 


Inițial, femeia a fost condamnată la 18 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de omor calificat, de magistrații de la Tribunalul Vaslui.

Cum s-a petrecut totul?
În timp ce soțul se afla la muncă, femeia în vârstă de 27 de ani și-a lovit copilul nou-născut cu o violență extremă, apoi l-a despicat cu o bucată de teracotă, l-a eviscerat și l-a pus într-o pungă, în cada locuinței. Martori la scenele violente au fost fiul mai mare al femeii, în vârstă de 4 ani, și nepotul acesteia, de 7 ani.

Procurorul de caz, Alice Ruja, declara, în momentul desfășurării anchetei, că nu a mai întâlnit în întreaga sa carieră un caz atât de violent.

Femeia era cunoscută cu afecțiuni psihice, ea fiind internată la Secția de Psihiatrie a Spitalului de Urgență 'Elena Beldiman' din Bârlad în 2010 și în 2012.

În urma unei expertize medicale, s-a stabilit că, în momentul comiterii faptei, femeia suferea de o tulburare schizoafectivă și era vulnerabilă pe fondul unei depresii postpartum.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii