Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sistemul de taxare pe podul Cernavodă, neschimbat

ro

25 Jun, 2014 16:10 2165 Marime text
Reprezentanţii CNADNR susţin că taxa la podul Cernavodă va fi scosă doar în mod excepţional, atunci când este depăşit timpul „rezonabil“ de aşteptare, scrie Mediafax.

"Pe perioada verii 2014 va funcţiona actualul sistem de încasare a tarifului de trecere a podului peste Dunăre la Feteşti - Cernavodă. În parteneriat cu Poliţia Autostrăzi, CNADNR SA monitorizează în permanenţă traficul pe A2 şi în mod special, în zona Agenţiei de Încasare Feteşti. În funcţie de vârfurile de trafic, se utilizeză benzile reversibile din Agenţia de Încasare, după cum urmează: vineri şi sâmbătă - 5 benzi pe sensul Bucureşti - Constanţa, cu 2 benzi pe sensul Constanţa - Bucureşti, iar duminică - 5 benzi pe sensul Constanţa - Bucureşti, cu 2 benzi Bucureşti - Constanţa", a comunicat CNADNR, citat de Mediafax.

Compania de Drumuri precizează că sistarea încasării tarifului de trecere pentru utilizarea podului de la Feteşti - Cernavodă se va realiza doar în mod excepţional, în cazul depăşirii "timpilor rezonabili" de staţionare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii