Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şantaj asupra preşedintelui ÎCCJ, Livia Stanciu Percheziţii DNA la Galaţi

ro

09 Jun, 2014 14:20 1662 Marime text
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unei infracțiuni de șantaj, persoana vătămată fiind președintele unei instanțe judecătorești din Capitală.

În cursul zilei de 09 iunie 2014, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 3 locaţii situate în municipiul Galați, din care una este  punctul de lucru al unui agent economic.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Potrivit unor surse citate de Agerpres, persoana şantajată este preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu. Potrivit aceloraşi surse ale Agerpres, şeful ÎCCJ a depus plângere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii