Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Româncele au câştigat patru medalii de aur la culturism

ro

07 May, 2015 13:35 2167 Marime text
 
A fost un sfârşit de săptămână plin de evenimente: meciul dintre Maywether vs Pacquiao, maratonul Wings for Life la care a participat Felix Baumgartner, dar şi Campionatul Balcanic de Culturism şi Fitness, care s-a organizat după ani buni, în ţara noastră, asta după ce Preşedintele FRFC, Gabriel Toncean a reuşit să convingă Federaţia de Bodybuilding şi Fitness din Balcani, scrie România TV.

112 sportivi din ţări precum Bulgaria, Bosnia, Muntenegru, Serbia, Macedonia, dar şi din ţara noastră s-au întrecut la 19 categorii de concurs, printre care Culturism, Men's Physique, Fitness Feminin sau Bikini Fitness.

Fetele noastre au reuşit să se claseze pe primul loc, obţinând patru medalii de aur, trei de argint şi o medalie de bronz. Laura Cupşa a luat aur la categoria Fitness, Andra Moscu la Bikini Fitness junioare iar Oana Diana Betrix a reuşit 2 medalii la categoria Bikini Fitness.

"Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness desfășurat la Reghin în perioada 1-3 mai a fost un real succes, atât prin participarea unui număr mare de concurenți cât și a unui public iubitor şi bine informat, care a umplut până la refuz sala mare a Casei de Cultură orășenești, gazda competiției. Lucrul cel mai important este faptul că, după încheierea competiției, un număr de 25 de culturiști români privesc lumea cu ochi de campioni, România clasându-se pe locul al doilea pe națiuni, la numai un punct distanță de Bulgaria, prima clasată”, a declarat Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei de Cultursim şi Fitness din România.


Sursa: România TV

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii