Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța, pe podium și la Cupa Mondială de Speed Fit. Elena Novac, de la Power Gym, cinci medalii de aur și două de argint (GALERIE FOTO)

ro

08 Nov, 2023 17:00 1171 Marime text
 

 
  • Cupa Mondială 2023 de Speed Fit (Fitness Challenge) și Campionatul Mondial s-au disputat în Spania.
 
După evoluțiile deosebite de la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness, din Spania, reprezentanții Constanței au urcat pe podium și la Cupa Mondială de Speed Fit, care s-a disputat în aceeași țară.
 
România a cucerit nouă medalii de aur și două de argint, la acest bilanț contribuind și Elena Novac, de la Power Gym Constanța, și Delia Lăcătaru și Ionuț Daniel Lepădatu, de la CS Farul Constanța. Astfel, Elena Novac a cucerit aurul la Gold Individual, la Silver Individual, la Gold Perechi Mixte, la Silver Perechi Mixte și la Silver Perechi (alături de Delia Lăcătaru), iar la Gold Perechi (împreună cu Delia Lăcătaru) a cucerit argintul, aceeași medalie revenindu-i atât ei, cât și Deliei Lăcătaru și lui Ionuț Daniel Lepădatu, la Silver Echipe.   
  
„Am piele de găină când aud cum se intonează pentru mine imnul României“
 
„Anul competițional 2023 s-a încheiat pentru mine cu Cupa Mondiala de Fitness Challenge, care s-a desfașurat la Santa Susanna. Urmează o perioadă de odihnă, după care pregătim motoarele pentru 2024. Mereu voi fi recunoscătoare tuturor oamenilor care au fost și vor fi lângă mine pe parcursul acestui drum. Vreau să mulțumesc în primul rând Federației Române de Culturism și Fitness, care mi-a oferit prilejul să concurez și să am piele de găină când aud cum se intonează pentru mine imnul României. Mulțumesc și Ogen Gym, care m-au așteptat mereu cu brațele deschise, indiferent de rezultat, și de la care am primit sprijin necondiționat. Am să vă reprezint mereu cu mândrie. Mulțumesc clienților, care m-au înțeles, deși am lipsit mai mult în această perioadă. Toți oamenii din viata mea sunt minunați și le mulțumesc că există“, a fost mesajul Elenei Novac.
 
Coordonatorul lotului național de Fitness Challenge și președintele Comisiei de profil a Federației este Dan Pandelea, președintele ACS Power Gym Constanța și membru al FRCF.
 
CS Farul, rezultate bune și la Campionatul Mondial
 
La Campionatul Mondial, Georghe Gabriel Moise, de la CS Farul, a cucerit medalia de aur la Seniori Men Wheelchair Bodybuilding, iar rezultate bune au obținut și alți sportivi ai clubului: Ionuț Daniel Lepădatu - locul 6 la Seniori Men’s Physique 175 cm, Laurențiu Gabriel Mihalcea - locul 6 la Juniori Bodybuilding 75 kg și locul 9 la bodybuilding classic, Beatrice Delia Lăcătaru - locul 7 la Seniori Fitness Artistic 163 cm și Crina Maria Orleanu - locul 7 la Seniori Bikini Fitness 166 cm. Antrenori: Florica Rovența, Cristian Ovidiu Mihăilescu.
 
Citește și:
 
Culturism Constanța
La 73 de ani, Vasile Șerban - bronz la Mondiale. George Moise - campion mondial! (GALERIE FOTO)

 
„Important este să fim sănătoși și puternici!“
 
„Gata pe anul acesta cu toate competițiile internaționale pentru sportivii CS Farul Constanța, care au reprezentat România. Cred ca a fost cel mai greu Campionat, cu peste 100 țări și peste 2.000 sportivi. Familia Clubului Sportiv Farul Constanța le multumeste sportivilor pentru aceste rezultate. Chiar dacă poate am dorit mai mult, important este să fim sănătoși și puternici! Mulțumesc domnului Gabriel Toncean, pentru gestul făcut față de Laurențiu Mihalcea, faptul că i-a luat imediat pentru a doua zi bilet de avion, să poată ajunge la Mondiale. Iar Ionuț Lepădatu, o să îți dau centimetrul la tine de acum să îți măsori talia sau unii, din cauza ochelarilor cu dioptriile mari, ți-a văzut talia mare. Felicitări și mulțumiri Federației Române de Culturism și Fitness, celor din conducerea ei, pentru sprijinul dat sportivilor. Mulțumesc celor din spatele scenei, care au muncit cu sportivii, vopsit, machiaje“, a punctat Florina Rovența.
       
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Culturism și Fitness) și CS Farul
 
Citește și:
 
Fitness Challenge
Sportivii Power Gym Constanța, medaliați la Mondiale. „Două zile încărcate de adrenalină și efort extrem“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii