Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sunteți modele pentru copii și tineri“ Ciucă s-a întâlnit cu Lotul Național al României de Culturism și Fitness

ro

27 Jun, 2022 10:46 741 Marime text
Premierul Ciucă. Sursă foto: Facebook/ Guvernul României
  •  Ciucă a transmis mulțumiri antrenorilor, echipei tehnice și părinților, care au sprijinit cariera tinerilor sportivi.

Lotul Național al României de Culturism și Fitness a fost primit, astăzi, la Palatul Victoria, de premierul Nicolae Ciucă. 

Primul-ministru i-a felicitat pentru rezultatele obținute recent la Campionatele Europene de Culturism și Fitness 2022, unde sportivii români au primit 39 medalii, dintre care 23 de aur, 11 de argint și 6 de bronz.

Totodată, premierul i-a încurajat pe sportivi să promoveze în rândul copiilor și tinerilor practicarea sportului și un stil de viață sănătos.

„Dumneavoastră, asemenea tuturor sportivilor, sunteți modele pentru copii și tineri să aibă un stil de viață sănătos și îi motivați să facă sport. Performanța la care ați ajuns vă legitimează să fiți pentru generația dumneavoastră și exemple de perseverență și să arătați unde se poate ajunge prin muncă și responsabilitate”, spune premierul Ciucă.  


Ciucă a transmis mulțumiri antrenorilor, echipei tehnice și părinților, care au sprijinit cariera tinerilor sportivi.

Federația Română de Culturism şi Fitness a fost fondată în anul 1990, prin dezlipirea de Federaţia Română de Haltere şi Culturism și este unica federație națională afiliată la Federația Internațională de Bodybuilding (IFBB).

În plan național Federația Româna de Culturism şi Fitness organizează competiții  pentru sportivii legitimați dar și concursuri neprofesioniste care au ca scop lărgirea continuă a bazei de selecție și atragerea tinerilor către sportul de performanță.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii