Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentant al nevăzătorilor din Constanţa către Decebal Făgădău „Voi fi condamnat să nu mă pot plimba singur, independent, prin oraş”

ro

26 Oct, 2016 18:33 1278 Marime text
Un reprezentant al nevăzătorilor din Constanţa a luat atitudine după o emisiune la radio care a avut loc ieri, invitat fiind chiar primarul Decebal Făgădău.
 
„Vreau să remarc proasta informare a domnului primar, care pretinde că are totul sub control. Domnul primar afirmă cu siguranţă că nicăieri în lume semafoarele nu emit semnal sonor pe roşu. (...) În toate ţările europene semafoarele emit un semnal lent pe roşu şi un semnal rapid pe verde, astfel încât orbul ăla să ştie frate unde e semaforul.
 
Vă spun că le-am văzut, pipăit personal în Italia, în Austria, în Germania, în Franţa, în Belgia. Semafoarele alea emit semnal pe roşu şi au şi un buton, astfel încât eu când ajung lângă el, să apăs butonul şi la un anumit timp presetat, el să pună stop ca eu să pot să trec.
 
Aşa că vă invit, domnule primar, să vă schimbaţi sursele de informare, dacă ele chiar există, că sunt proaste. Nu de alta, dar şi când veţi schimba semafoarele, dacă le înlocuiţi cu unele tot la fel, e vai şi amar. (...) Din discursul dumneavoastră de la radio, am înţeles că pentru următorii zece ani voi fi condamnat să nu mă pot plimba singur, independent, prin oraş, deci măcar pot să stau liniştit.
 
(...) Nu ştiu de unde vă luaţi informaţiile, dar dacă cei de la Asociaţia Nevăzătorilor, cu care spuneţi că colaboraţi, nu au fost în stare să va spună atâta lucru, eu zic să vă schimbaţi sursele de informare. (...) Menţionez că nu am preferinţe politice şi că v-am votat, aşa că orice atac politic iese din discuţie”, este mesajul publicat pe Facebook.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii