Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Regele Mihai, grav bolnav, se retrage din viaţa publică

ro

02 Mar, 2016 16:44 1449 Marime text
 
Regele Mihai se retrage din viaţa publică, deoarece se află în stare gravă, anunţă Stelian Tănase pe blog. 

Avocatul Casei Regale, Andrew Popper, a transmis o declaraţie în care comunică faptul că Majestatea Sa Regele Mihai l se află în stare gravă. „Regele Mihai, a declarat dl Andrew Popper, – a suferit recent o operaţie fiind operat de carcinom leucemic, şi a fost diagnosticat cu leucemie aflată în stare de metastază. Avînd în vedere acest diagnostic, Majestatea Să regele Mihai l a cerut membrilor Consiliului de Coroana să dea sfatul lor custodelui Coroanei Regale Alteţă Sa regală principesa Margareta. (...) Aşteptăm confirmarea acestor veşti extrem de dramatice şi triste pentru noi. Dumnezeu să-l ocrotească pe regele nostru Mihai l”, a scris Stelian Tănase.

UPDATE 2, ora 17.20

Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de presă al regelui Mihai, Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a regelui, diagnosticele puse de echipa medicală sunt carcinom epidermoid metastazant și leucemie cronică.

UPDATE 1, ora 17.00
 

Majestatea Sa Regele Mihai I al României a transmis un mesaj oficial. „În ultimele săptămâni am primit vestea unui serios diagnostic medical... Sunt sigur că fiica mea Margareta va găsi înţelepciunea şi forţa de a mă reprezenta... Am cerut Consiliului Regal să-şi continue menirea şi să ofere sfatul său custodelui Coroanei", este mesajul complet.

Sursa foto: ph-online.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii