Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răzvan Nicolescu la Antena 3 Vom anunța luni o serie de soluții în domeniul energetic pentru a ajuta marii consumatori și populația

ro

22 Mar, 2014 16:33 1743 Marime text
Ministrul delegat pentru energie, Răzvan Nicolescu, a declarant astazi pentru postul de televiziune Antena 3 că a lucrat împreună cu premierul României, Victor Ponta, la emiterea unor soluții în domeniul energetic, ce vin să ajute marii consumatori și populația.
„Luni, premierul Victor Ponta va anunța un pachet de măsuri pentru domeniul energetic. În ultimele zile am lucrat împreună cu prim-ministrul, care s-a ocupat personal, cu consilieri ai premierului, cu echipa mea de la Departamentul pentru Energie, cu domnul ministru Niță (ministrul Economiei Constantin Niță - n.r), cu Consiliul Concurenței, cu echipa de la ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei - n.r) pentru a propune o serie de soluții care să ajute marii consumatori și să ajute populația. Sunt măsuri care vor acoperi și sectorul de energie electrică și pe cel de gaze naturale” a declarat Nicolescu.
În plus, acesta a adăugat că măsurile ce vor fi prezentate luni reprezintă tot ceea ce poate face statul român, deocamdată. A menționat, de asemenea, că în acest pachet ar putea fi introdus și un nou concept de promovare a energiei regenerabile. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii