Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:19 04 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atena Sport Club Constanța, pe locul trei în clasamentul general la Cupa CSM Pitești (galerie foto)

ro

31 Oct, 2019 00:00 1031 Marime text
Tinerii înotători de la Atena Sport Club Constanța, gruparea medaliatului olimpic Răzvan Florea, au participat, cu rezultate bune, la două competiții interne de natație, Cupa Andrei Nicolescu (la București) și Cupa CSM Pitești (în Trivale).

Ajunsă la ediția a treia, competiția din capital s-a disputat în bazinul Dinamo, iar Patrick Dinu, cel mai promițător sportiv din cadrul clubului Atena, s-a întrecut cu cei mai buni înotători din țară. Având în vedere că Patrick se află în mijlocul pregătirii pentru Campionatele Naționale din iarnă, rezultatele sale au fost deosebite, el obținând patru medalii: argint la 50 m spate și la 100 m spate și bronz la 100 m bras și la 50 m bras. „De menționat că Patrick a participat împreună cu concurenți mai mari cu un an! Astfel, nu putem decât să ne mândrim cu rezultatele lui. Bravo, Patrick!“, se arată pe pagina de Facebook a ASC.

La Pitești, clubul constănțean a participat cu un lor numeros, 45 de sportive, iar medalii au obținut: Luca Popa - trei de aur, una de argint, Carolina Lebidov - una de aur, două de argint, una de bronz, David Brătianu - una de aur, două de bronz, Ameli Vlăescu - una de aur, Andrei Achiței - patru de argint, Sara Paraschiv - trei de argint, Maria Maxim - două de bronz, David Staicu - una de argint, Cristian Zburlea - una de argint, Maya Ionescu - una de argint, Amalia Lupea - una de argint, Sofia Mușat - una de argint, Sara Toma - una de bronz, Nicholas Brătianu - una de bronz, Sara Marinescu - una de bronz, Maria Izabela Diculescu - una de bronz.

Au mai participat Ilinca Criveanu, Bianca Del Vecchio, Melania Dobrescu, Anastasia Gheorghiu, Andrei Marica, Adem Raif, Ștefan Leu, Răzvan Bujoreanu, Cristian Strîmbu, David Nicuț, Bogdan Oloeanu, Maya Dordea, Eva Vlăsceanu, Darin Munteanu, Eduard Sasu, Ștefan Florea, David Moroșanu, Darius Nicula, Bogdan Talpac, Valentin Haliuc, Mihai Potlog, Araxi Ionașcu, Catalina Banu, Erica Gherman, Crina Solea, Tulia Moran, Ada Yalcinoz, Ioana Olteanu și Nicole Niculaie.
La finalul competiției, în clasamentul general pe puncte, Atena Sport Club Constanța a ocupat poziția a treia.  

Sursa foto: Facebook (Atena Sport Club)

Citește și:

Atena Sport Club Constanţa, pe locul trei în clasamentul general la Campionatul Naţional de nataţie (galerie foto)

Înotătorii de la Atena Sport Club Constanţa, pe podium şi la campionatul internaţional al Austriei (galerie foto)


Atena Sport Club Constanţa, prima poziţie pe echipe la etapa regională a Campionatului Naţional de înot pentru cadeţi (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii