Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programele Discovery au ieşit din grila gratuită a RCS&RDS

ro

12 Aug, 2012 17:41 2469 Marime text

microrezervatie_06.jpgRCS&RDS, cel mai mare jucător de pe piaţa de cablu TV, internet fix şi TV prin satelit, a scos săptămâna trecută din grila de bază programele Discovery, vizionarea acestora făcându-se acum contra-cost.

Canalale Discovery World, Discovery TLC România, Discovery Science, Investigation Discovery pot fi vizionate de clienţi numai dacă plătesc o taxă de 7 lei, conform operatorilor din call center.

Aceşti au spus că operatorul nu este obligat să furnizeze aceste canale clienţilor, ci doar un anumit număr de canale. Astfel, abonaţii la televiziunea digitală de la RCS&RDS sunt privaţi de aceste posturi.

Cei care sună la RCS&RDS sunt întâmpinaţi de mesajul următor: „În perioada următoare RCS&RDS va reorganiza grila de programe digitale. Din acest motiv câteva posturi TV vor putea fi recepţionate numai în format analogic, nu şi în cel digital. În cazul în care unul dintre programele dumneavoastră preferate nu mai poate fi recepţionat decât analogic puteţi face trecerea la acest format utilizând telecomanda televizorului dumneavoastră. Pentru recepţionarea acestui post TV în format digital puteţi opta pentru pachetul superior de canale digitale”.

Pe internet a apărut şi o petiţie împotriva abuzului celor de la RCS&RDS, abonaţi din întreaga ţară cerând reintroducerea canalelor Discovery.

Citeşte întreg articolul aici: http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/rcsrds-nu-mai-ofera-gratis-posturile-discovery-afla-ce-taxa-percepe-operatorul-170294.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii