Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii DIICOT au făcut un flagrant. Iată rezultatul

ro

27 May, 2016 15:12 2721 Marime text
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea - Serviciul Antidrog au procedat la prinderea în flagrant a inculpatului MATYAS JOZSEF, cu ocazia valorificării de către acesta a cantităţii de aproximativ 100 grame haşiş ( rezină de cannabis ).

În cauză există suspiciunea rezonabilă că  începând cu anul 2015, inculpatul VITALE GIANCARLO ( cetăţean italian ) a introdus în ţară, în repetate rânduri, diverse cantităţi de cannabis, pentru consum propriu.

    Ulterior, începând cu anul 2016, inculpatul  VITALE GIANCARLO le-a propus  inculpaţilor  MATYAS JOZSEF şi BALOGH ROBERT să comercializeze cannabis pe raza municipiul Oradea, urmând ca drogurile să fie procurate din Italia de către acesta.

    Astfel, la data de 16.05.2016, inculpatul  VITALE GIANCARLO a primit, prin intermediul unei firme de coletărie internaţională, un colet conţinând circa 930 grame de haşiş, expediat din Italia, pe care l-a depozitat la domiciliul inculpatului MATYAS JOZSEF solicitându-i acestuia cât şi inculpatului BALOGH ROBERT să  comercializeze  drogurile de risc  pe raza municipiului Oradea.

    Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate în cauză  a fost găsită și ridicată cantitatea de aproximativ un kilogram de rezină de cannabis și 700 de grame de cannabis, droguri de risc, o parte dintre substanțe fiind porționate și pregătite pentru a fi oferite spre vânzare.

    La data de 24.05.2016 procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor  VITALE GIANCARLO şi MATYAS JOZSEF, la data de 25.05.2016  Tribunalului Bihor dispunând arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii