Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Printre ele, Sorin Strutinsky Cum împart "VIP"-urile celulele din arestul Poliției Capitalei

ro

13 Feb, 2015 22:45 1541 Marime text
Aflata in arest preventiv, Elena Udrea are dreptul la o ora de plimbare in curtea interioara, dar prefera sa urmareasca la televizor tot ce se spune despre ea. Le are alaturi, in singura camera de trei paturi, pe doua suspecte de evaziune fiscala. Din cand in cand se revolta ca a devenit inamicul public numarul 1.
 
Elena Udrea a fost incarcerata in celula numarul 2, situata la mezaninul centrului de arest. Are fereastra spre curtea interioara, de unde urmareste confratii de suferinta urcati in duba pentru a fi dusi la proces sau ancheta.
 
Asa l-a vazut de dimineata pe fostul sot, Dorin Cocos, care fusese chemat la DNA pentru ca ar fi acceptat in sfarsit sa faca denunturi.
Omul de afaceri sta intr-o camera de opt locuri, impreuna cu primarul de Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, supranumit Pinalti, dar si pe omul de afaceri Sorin Strutinschi. Pana sambata trecuta il avea coleg de celula si pe Sile Camataru.
 
Fiul lui, Alin Cocos, sta in celula cu un om de afaceri suspectat de delapidare si spalare de bani, dar si cu Alin Ionescu, sotul reginei R&B-ului Cristina Spatar. Cel din urma este si singurul care iese la munca si da cu matura in curtea arestului.
 
Tot in arest ramane Rudel Obreja, arestat in dosarul Gala Bute, pentru ca i-ar fi fost complice Elenei Udrea.
 
 
Sursa: stirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii