Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presupusul criminal al Adrianei Farcaș a fost adus de la Sibiu la Constanța (galerie foto+video)

ro

29 May, 2016 11:28 12614 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa se pregătesc să-l audieze pe presupusul criminal Nicolae F., de 30 de ani, care a fost adus în aceste momente de la Sibiu, unde a fost prins.
 
Există informații că el ar fi recunoscut deja că a omorât-o, în urmă cu două seri, cu 11 lovituri de cuțit, pe Adriana Farcaş, de 33 de ani, din Constanţa.
 
Surse apropiate cazului susţin că presupusul autor nu a mai avut probleme cu legea, însă devenea foarte violent atunci când consuma băuturi alcoolice.

În sediul Parchetului au fost băgate și bagajele presupusului criminal. El urmează să fie interogat de procurori. 

După comiterea faptei, principalul suspect a încercat să fugă. El a luat microbuzul, s-a dus în București, iar de acolo a ajuns la Sibiu. Se pare că el intenționa să ajungă în Ungaria după care Italia, la mama sa.

Fiind dat însă în consemn la frontiere și în urmărire națională, bărbatul a fost recunoscut de polițiștii sibieni și așa a fost reținut. La întrebările oamenilor legii, Filimon a recunoscut că ținta sa finală era Italia, unde spera să i se piardă urma.

Așteptăm audierea lui pentru a vedea care au fost, de fapt, motivele pentru care el a hăcuit-o pe tânăra femeie, de numai 33 de ani. 

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii