Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Premierul Sorin Grindeanu despre Sevil Shhaideh. Ministrul vrea să depună plângere penală împotriva premierului

ro

18 Jun, 2017 15:52 5319 Marime text
 
În urmă cu puţin timp, Sorin Grindeanu a susținut o conferință de presă, cu o oră înainte de citirea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului pe care îl conduce.

"Nu accept ca acest program (PNDL) să fie folosit în scopuri politice şi nu am de gând să tolerez aşa ceva şi tocmai pentru a înlătura orice umbră am semnat astăzi ordinele de demitere pentru toţi secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării, pentru secretarul general şi secretarii generali adjuncţi. De astăzi, doamna Sevil Shaidehh nu mai poate semna nici dumneai, nici prin interpuşi niciun act care să aibă legătură cu PNDL.

El a mai spus că o invită pe Sevil Shhaideh luni la o discuţie pentru a-i comunica stadiul proiectelor în derulare.


Sorn Grindeanu a mai spus că a avertizat-o cu o lună în urmă că sunt întârzieri, iar primarii încep să își piardă răbdarea. 

UPDATE ora 17.30:

Ministrul demisionar al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a anunțat duminică, la Antena 3, că ia în calcul să facă o plângere penală împotriva premierului Sorin Grindeanu.

”Iau în calcul să fac o plângere penală împotriva domniei sale, cu privire la afirmațiile sale”, a declarat  Sevil Shhaideh, duminică, la Antena 3.


Reacția vine după demiterile de la Ministerul Dezvoltării decise, duminică, de șeful Guvernului. Mai mult, Sevil Shhaideh îl acuză pe premier că dorește ”blocarea dezvoltării țării”.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii