Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii italieni au reţinut un suspect în cazul româncei ucise în stil mafiot

ro

01 May, 2015 20:52 1467 Marime text
 
Crimă pasională, este varianta carabinierilor în ancheta privind cazul româncei executate în plină stradă, cu trei gloanţe. Incidentul şocant s-a petrecut în oraşul San Vittore Olona, din nordul Italiei.
 
Potrivit Corriere della Sera, citat de stirileprotv.ro, carabinierii au reţinut într-un hotel din regiunea Torino un bărbat în vârstă de 38 de ani, care este principalul suspect în acest caz. Bărbatul a avut o relaţie cu victima, iar după ce s-au despărţit, aceasta l-a reclamat pentru hărţuire, astfel că omul a primit interdicţia de a se apropia de locuinţa femeii.
 
Suspectul locuia în apropierea casei româncei, iar carabinierii spun că a devenit de negăsit imediat după crimă. În locuinţa lui nu a fost găsit la percheziţii decât telefonul mobil.
 
Victima, pe nume Teodora Catauta, în vârstă de 35 de ani fusese căsătorită cu un italian şi aveau împreună o fetiţă de 10 ani. Erau însă despărţiţi, iar copilul era în grijă tatălui. Nu lucra pentru moment, dar în 10 mai urma să înceapă serviciul la un azil de bătrâni, mai relatează sursa citată. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii