Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă înfiorătoare în Italia. Un bărbat a fost ucis de fiul femeii cu care era căsătorit. Suspectul este român

ro

07 Oct, 2017 15:17 1795 Marime text
Un bărbat de 71 de ani a fost găsit în jurul orei 2:30 din noaptea de joi spre vineri, 6 octombrie 2017, într-o gură de canalizare din grădina locuinței sale din localitatea Pedara, provincia Catania, Italia, informează rotalianul.com. .
 
Victima, pe nume Domenico Citelli, ar fi însurat cu o femeie româncă dar aceasta era plecată de mult timp de acasă. Pensionarul locuia împreună cu fiul femeii, în vârstă de 15 ani cu care nu se prea înţelegea.

Potrivit primelor informații, în urma anchetei desfășurate de carabinierii din Pedara, tânărul de 15 ani, fiul femeii românce, a fost arestat împreună cu un prieten de-al său, tot român, în vârstă de 16 ani, amândoi acuzați de omor deosebit de grav cu premeditare și în complicitate precum și de ascunderea cadavrului, relatează Il Giornale .
 
Conform celor scrise de sursa citată, cei doi tineri ar fi recunoscut crima în fața autorităților, mărturisind că tânărul de 15 ani l-a împușcat pe Citelli în cap, în prezența prietenului său,  folosind o pușcă de calibrul 12, proprietate personală a bărbatului omorât. Ulterior, cei doi tineri au introdus corpul fără viață al bărbatului italian într-un sac și l-au legat cu sfori, apoi l-au aruncat într-o gură de canalizare din grădina locuinței celor doi. Potrivit sursei citate, conflictul între fiul femeii românce și tatăl său vitreg ar fi pornit din motive legate de bani.

Sursa: rotalianul.com.
Sursa foto: Google Maps
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii