Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția verifică persoanele aflate sub supraveghere judicară

ro

16 Oct, 2016 09:25 1359 Marime text
 
Angajații Poliţiei Române verifică modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile. Dacă se constată abateri, aceștia sesizează instanţa competentă. Potrivit unui comunicat remis presei de Poliția Română, în perioada 7-14 octombrie, la nivel naţional, „au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 156 de persoane şi au fost înregistrate 28 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri“.
Astfel, în vizorul polițiștilor sunt 28 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu şi alte 128 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar.
În perioada menționată, angajații Poliției Pomâne au decis ca măsura controlului judiciar dispusă iniţial să fie înlocuită cu arestarea preventivă, în 10 cazuri, în 13 situații controlul judiciar a fost preschimbat în condamnare cu executare, iar într-un caz, în condamnare cu suspendare. Totodată, în patru cazuri a fost dispusă înlocuirea arestului la domiciliu cu arestarea preventivă.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii