Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 1.500 de polițiști, jandarmi și pompieri se află pe litoral

ro

27 Aug, 2016 13:13 1992 Marime text
politisti_detasati_politisti_plaja_06.jpgÎn acest sfârșit de săptămână efectivele MAI sunt mobilizate pentru gestionarea siguranței publice la manifestările cultural-sportive și comemorative organizate în întreaga țară.
 

Astfel, s-a suplimentat numărul de polițiști, jandarmi și pompieri care vor asigura climatul de ordine publică la manifestărilor dedicate comemorării Primul Război Mondial și la manifestările cultural-sportive de amploare care vor avea loc în Suceava (miting aviatic), Brașov (Oktoberfest), București, precum și în alte orașe.
 
Totodată, având în vedere că este ultimul weekend de vară, peste 1.500 de polițiști, jandarmi și pompieri vor fi la datorie în stațiunile de pe litoral, unde se așteaptă un număr mare de turiști.
 
Având în vedere că se încheie perioada de vacanță în țară a românilor care lucrează în străinătate, numărul polițiștilor de frontieră a fost suplimentat, ajungând până la 3.200 de efective zilnic, pentru a se asigura reducerea timpilor de așteptare în punctele de trecere a frontierei.
 
Pe frontiera de vest sunt operaţionale 11 puncte de trecere a frontierei, în care sunt deschise 37 de fluxuri de ieşire din ţară.
 
De asemenea, peste 4.900 de pompieri sunt pregătiți, zilnic, să intervină la eventualele situații de urgență, iar 16 aeronave ale Inspectoratul General de Aviație sunt pregătite pentru misiuni de transport medical sau pentru intervenții în sprijinul structurilor operative, la acest sfârșit de săptămână.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii