Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 1.100 de polițiști ies în stradă. Iată de ce

ro

14 Aug, 2017 13:44 2090 Marime text
Peste 1.100 de polițiști vor asigura un climat de liniște și ordine publică în localitățile unde sunt organizate evenimente prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei Române, informează MAI.

De asemenea, potrivit sursei citate, Poliția de Frontieră va participa cu nave și cu personal, alături de Forțele Navale ale Ministerului Apărării Naționale, la activitățile festive care se vor desfășura în Constanța, Mangalia, Tulcea, Brăila, Giurgiu, Călărași și Orșova.

La Constanța, în intervalul orar 10.00 — 13.00, două nave ale Poliției de Frontieră (printre care și nava amiral 'Ștefan cel Mare') și una a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța vor participa la Exercițiul demonstrativ întrunit "Forțele Navale Române 17", desfășurat pe mare, simulând o operațiune de combatere a migrației ilegale pe mare.

La Mangalia, între orele 09.00-12.00, trei nave ale Poliției de Frontieră și una a ISU Constanța vor fi implicate într-un exercițiu de abordaj al unui remorcher aparținând Statul Major al Forțelor Navale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii