Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
08:34 21 11 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Persoane depistate după ce au furat din centre comerciale. Poliţiştii constănţeni au întocmit dosare penale

ro

13 Nov, 2017 09:53 487 Marime text

Mai multe persoane au fost depistate în acest weekend după ce au sustras produse din diferite centre comerciale. Inculpaţii s-au ales cu dosare penale.

La data 11 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au depistat o femeie, de 35 de ani, care ar fi sustras dintr-un magazin, din Constanța, mai multe produse cosmetice. Prejudiciul în valoare de 133 de lei a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății comerciale în cauză.

La data de 12 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au depistat un tânăr, de 21 de ani, care ar fi sustras dintr-un centru comercial, din Constanța, mai multe articole vestimentare. Prejudiciul în valoare de 2057 de lei a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății comerciale în cauză.

Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au depistat un bărbat, de 33 de ani, care ar fi sustras dintr-un centru comercial, din Constanța, mai multe articole vestimentare.

Prejudiciul în valoare de 549 de lei a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății comerciale în cauză.

În cauze au fost întocmite dosare penale.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii