Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update 4! Pericol pe strada Semănătorului! Oameni speriaţi de moarte! O conductă de gaz s-a spart! (galerie foto+video)

ro

24 Jul, 2016 11:22 3897 Marime text


O conductă de gaz s-a spart pe strada Semănătorului din Constanţa!  Un autoturism  BMW a intrat în conductă şi a spart-o. La faţa locului se află ISU, cei de la compania de gaze şi poliţia rutieră. Maşina a fost abandonată, şoferii şi pasagerii autoturismului nu au fost găsiţi la faţa locului. Politiţii şi pompierii au izolat zona. Se pare că va fi nevoie să se ia măsura închiderii magistralei de gaze. Constănţenii care locuiesc pe strada Semănătorului se tem pentru ceea ce este mai rău. Deocamdată autorităţile nu au luat măsura evacuării acestora.

update1 ! Reprezentantul ISU, lt.col. Mirel Păun susţine că măsura de oprire a magistralei de gaze revine companiei care gestionează acest serviciu. Pompierii de la ISU rămân în zonă pentru asigurarea protecţiei şi pentru a interveni în cazul în care situaţia o impune cu un echipaj complet şi o autospecială dotată pentru intervenţii. 

Update 2!  Reprezentanţii societăţii de gaze, Engie România, lucrează în zonă pentru asigurarea stabilităţii şi restabilirea alimentării cu gaze în cel mai scrut timp. 

Update3 ! Robert Ene, reprezentantul departamentului de urgenţe a companiei de gaze Engie România a declarat pentru Ziua de Constanţa, că momentan se intervină în zonă şi nu s-a luat măsură închiderii magistralei. Mai multe informaţii vor fi disponibile pe măsura ce lucrării companiei se vor apropia de finalizarea procedurii de securizare.

Update 4! Şoferul care a avariat reţeaua de gaze de pe strada Semănătorului nr.10 din Constanţa a fost identificat de politişti. Acesta se numeşte Memet Iaşar, are 42 de ani şi este din Constanţa. 

Citeşte şi: //www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/soferul-care-a-provocat-distrugerea-retelei-de-gaze-s-a-ales-cu-dosar-penal-601231.html

Vom reveni. 

Citeste si: Şoferul care a provocat distrugerea reţelei de gaze s-a ales cu dosar penal​



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii