Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paşte catolic. Mesaje pe care le poţi trimite celor dragi

ro

26 Mar, 2016 23:37 5119 Marime text
 
Credincioşii catolici sărbătoresc Paştele mâine şi luni. Iată ce mesaje le poţi trimite celor dragi. 

1. Aşa cum Iisus învie mereu, şi speranţa trebuie să renască de fiecare dată! Hristos a înviat! 

2. Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Şi trei cuvinte: Hristos a Înviat! 

3. Hristos a înviat! Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtăşite, satisfacţie maximă şi bafta la ciocnit... ouă! 

4. Lumina Învierii Domnului să va călăuzească drumul în viaţă şi să va aducă linişte şi pace în suflet. Sărbători Fericite alături de cei dragi! 

5. Sărbătoarea Sfânta a Învierii Domnului să reverse asupra voastră sănătate, belşug şi bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfânta să va ridice sufletele spre noi trepte spirituale şi să va însoţească paşii pe drumul vieţii. 

6. Anul acesta nu mai există sponsorizări aşa că îţi aduc doar urări de fericire, sănătate, veselie şi multă iubire. Semnat: Iepuraşul! 

7. Un iepuraş tare drăgălaş... a ieşit în cale... cu viteză mare... şi-ţi urează neîncetat... să ai Paşte Minunat... şi Hristos a Înviat! 

8. Un iepuraş cu boţic alb... A venit la voi în prag... Să va aducă un ou roşu... Care să va umple coşul... Ciocniţi?.. HRISTOS A ÎNVIAT! 

9. Un iepuraş alb de paşti a adus şi la cei săraci câte un ousor de paşti pentru că spiritul acestei sărbători să-i cuprindă pe toţi din voia celui care s-a răstignit şi a murit pentru noi şi a înviat a treia zi după scriptură! 

10. M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte. Sunt puţin în dilema! Ar trebui că în dimineaţă de Paşte să ajung în grădina ta, dar parcă tu nu ai grădina... Să vin pe balcon? Aştept răspuns! 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii